Wpis z mikrobloga

@Mannek: Czasmi d--------i takie zlepki, że klękajcie narody i to mnie zawsze przeraża, że OK, dany temat znałem, to wyłapałem, ale ile razy mnie wprowadzi w błąd w tematach na których się nie znam?
  • Odpowiedz
  • 10
@Mannek: czekam aż ludzie zorientują się jak są okradani z treści które produkują i niezależnie czy to obraz, film czy tekst będą dodawać specjalne ukryte treści (niekoniecznie widoczne dla człowieka) służące oglupianiu AI.
  • Odpowiedz
@Mannek: @MazurskiSmak po prostu ten konkretny produkt czyli AI Overview od google to jest totalny crap i nie wiem czemu nie zostało to do tej pory zdjęte. Nie ma podjazdy do takeigo Gemini 2.5 Pro również od Google. Fakt faktem sporo osób się sparzy do AI przez to, tak samo jak sparzyło się do VR bo korzystało z kartonowych gogli (notabene również wymyślił to Google) gdzie wkładało się telefon.
rfk__ - @Mannek: @MazurskiSmak po prostu ten konkretny produkt czyli AI Overview od g...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@rfk__

@Mannek: @MazurskiSmak po prostu ten konkretny produkt czyli AI Overview od google to jest totalny crap i nie wiem czemu nie zostało to do tej pory zdjęte. Nie ma podjazdy do takeigo Gemini 2.5 Pro również od Google. Fakt faktem sporo osób się sparzy do AI przez to, tak samo jak sparzyło się do VR bo korzystało z kartonowych gogli (notabene również wymyślił to Google) gdzie
  • Odpowiedz
czekam aż ludzie zorientują się jak są okradani z treści które produkują i niezależnie czy to obraz, film czy tekst

@Morf: a bo ludzie to inaczej funkcjonują? Każdy twórca czegokolwiek czymś się inspirował a każdy pisarz najpierw przeczytał X książek dzięki którym nauczył się pisać.
  • Odpowiedz
  • 0
Googlowskie Gemini Flash jest od bycia ultra lekkim AI, który tylko zlepia informacje z internetu, nie łącząc fakty, nie zastanawiająca się.

W spektrum złożoności AI, od zwykłego automatu, po potrafiąca informacje odpowiednio przetrawić i przetworzyć, Gemini ląduje na samym początku.
  • Odpowiedz