Aktywne Wpisy

MonazoPL +177
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +438
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

To w końcu kto jest synem kogo?
źródło: xDD
Pobierzźródło: Screenshot_2025-10-10-09-31-20-40_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7~2
PobierzZ ciekawości sam wpisałem teraz na kompie, i co? I dostałem taką samą odpowiedź jak OP.
źródło: Zrzut ekranu_10-10-2025_93621_www.google.com
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Morf: a bo ludzie to inaczej funkcjonują? Każdy twórca czegokolwiek czymś się inspirował a każdy pisarz najpierw przeczytał X książek dzięki którym nauczył się pisać.
W spektrum złożoności AI, od zwykłego automatu, po potrafiąca informacje odpowiednio przetrawić i przetworzyć, Gemini ląduje na samym początku.