Aktywne Wpisy

l3gend +431
Dawajcie samochody, które jeszcze parę lat temu można było zobaczyć na ulicy i w momencie wyginęły, ja zaczynam, klasyczna Asterka 1, teraz to ze świecą szukać na drodze
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file443915098270584529
Pobierz
PSY_DELIC +46

To w końcu kto jest synem kogo?
źródło: xDD
Pobierz@G06DbT: to samo można było przeczytać od Januszy na temat automobilów ¯\(ツ)/¯
@G06DbT piszesz przez aplikację, popatrz na to jak wyglądał telefon 30 lat temu.
A postep jest teraz dużo szybszy
źródło: Screenshot-20251010-123030-Chat-GPT
Pobierz@ipkis123: i tak i nie. Jeżeli ktoś wypuszcza produkt, na którym miałbyś się opierać, to warto by było, aby on nie kłamał.
To samo z tym AI od facebooka, wyskoczyło mi to g---o na whatsappie, zapytałem coś, i zaczął pieprzyć głupoty.
Jeśli nie potrafią zrobić produktu, który będzie działał, to po co to w ogóle wypuszczać?
źródło: image
Pobierz@MazurskiSmak: tak podobno pierwszych lekarzy i programistów ... proszę brać leki 3x dziennie czyli co 2 godziny
@Morf:
Już to robią, problem w tym, że giganci IT ukradli już tyle danych, że ludzie "trujący" swoje dzieła
Tęsknie za normalną wyszukiwarką z lat 2000-2015. Teraz właściwie nic się w google nie da znaleźc.
@G06DbT: typ na ogarnia, że istnieje coś więcej niż jakieś g---o w Google xD przecież to nawet nie jest Gemini tylko model który ma kosztować za milion tokenów tyle co guma turbo,ma być szybkie i byle jakie bo Google nie chce dopłacać do każdego wyszukiwania tak jak robi to open AI
@rfk__: taki jest cel, masz używać Google a nie Chat GPT, Groka czy Perplexity
@rzeznia22: dlatego ja używam od dawna tylko Perplexity do szukania informacji.
@G06DbT:
@G06DbT: typ po co generalizujesz, że wszystkie AI są c-----e?
źródło: ten plik nie ma nazwy
Pobierz