Aktywne Wpisy
Dopiero dziś udało się spotkać u notariusza ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli kontynuacja wpisu jak wystrychnąć na dudka pośrednika nieruchomości
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
źródło: W-czym-moz%CC%87e-pomo%CC%81c-Ci-notariusz-urban.one-min-scaled-2360x1036_c
PobierzMieszkałem z kolegą w dwupokojowym mieszkaniu, rok temu się wyprowadziłem na swoje, kolega został. W ciągu roku kolega z 1500 musi teraz płacić 1900.
Ostatnio wynajmujący podniósł czynsz w ciągu trwania wynajmu, tak po prostu xd
Kolega w związku z tym też się wyprowadza i tutaj moje pytanie. Pan oczywiście nie ma zgłoszonego wynajmu w urzędzie. Ja mu płaciłem na konto, a od mojej wyprowadzki zażyczył sobie kasę na wynajem do ręki.
Ostatnio wynajmujący podniósł czynsz w ciągu trwania wynajmu, tak po prostu xd
Kolega w związku z tym też się wyprowadza i tutaj moje pytanie. Pan oczywiście nie ma zgłoszonego wynajmu w urzędzie. Ja mu płaciłem na konto, a od mojej wyprowadzki zażyczył sobie kasę na wynajem do ręki.

AKTUALNIE WYGLĄDA TO TAK
FAKTY RUDY DALEJ SOBIE ŚWIETNIE ŻYJE
ŁUKASZ ŁEB ZAMIAST PO CICHU COŚ OGARNĄĆ TO UDAJE WARIATA (BY NIE DOSTAĆ KOLEJNEGO WYROKU A BĘDZIE GORSZY NIŻ ZA MARIOLĘ Z KAŚKĄ, KTÓRA NIE WIEM( ͡° ͜ʖ ͡°) CO MA DO RUDEGO - ŁUKASZ ALE KOSZTY KAŻDEJ SPRAWY
za co zostal skazany i czy wyrok jest prawomocny?
Napisz lepiej gdzie te twoje pozwy, farmazonie.