Aktywne Wpisy

wfyokyga +24
Dajemy filmy które wszędzie są uważane jako średnie ale mają swój klimat i podobają się dla nas. Ja zaczynam, Władca Ognia z 2002 roku.
#film #filmnawieczor
#film #filmnawieczor
źródło: temp_file3874897193698318097
Pobierz
kamil525 +10
Ojciec lekarz wojskowy, Matka prawnik lata 80 w drugiej klasie podstawówki miałam dostać 3 matematyki. ( jestem totalnym deklem z matmy) błagałam panią nauczycielkę o 4 z płaczem mówiąc że tata mnie zabije.. zostala wezwana moja matka. Skończyłam z oceną 4. Dostałam w------l w domu. Za wypłakiwanie ocen, sąsiadki matki koleżanek i kolegów drwiły ze mnie Że wypłakałam oceny. Co to za nauczycielka? Jak można się nie zainteresować co się dzieje w

Arnold J. Toynbee w „Wojnie i cywilizacji” pisał, że upadek społeczeństw zaczyna się wtedy, gdy przestają szukać porozumienia gdy duch walki zastępuje ducha dialogu.
Dwie dłonie Polski i Rosji symbolizują tu coś więcej niż politykę. To przypomnienie, że historia to nie tylko wojny, ale także zdolność do przebaczenia i odbudowy człowieczeństwa.
Pokój nie rodzi się z idealizmu, lecz z odwagi, by pierwszy wyciągnąć rękę.
#polska #rosja #wojna #wojsko #ukraina
źródło: Pragniemy Pokoju i Dobrych Relacji Szymon Michalik (szymon w sieci)
Pobierz2. Rosja może zakończyć wojnę w każdej chwili, bo to Rosja jest agresorem.
3. Jak tak bardzo kochasz Rosję to możesz wyjechać i usunąć konto.
@Szymon_w_Sieci: To czemu nadal popiera Putina, dlaczego go nie obali?
@Szymon_w_Sieci: tak. dlaczego nie ma tam flagi ukrainy? przecież to kacapy zaatakowały ukrainę, niepodległy kraj gdzie zabili tysiące cywilów i żołnierzy. tam już pokój nie potrzebny? i to jest właśnie doskonały przykład ruskiej propagandy. spadaj do swojego chlewu.
Tym samym ruskim które oficjalnie prowadzą narracje stanu wojennego z krajami NATO, tym którzy nie mając sumienia w pełni świadomie atakują cele gdzie mieszka ludność cywilna, atakuje szpitale ? Ja jednak podziękuję i twardo będę zdania że ostracyzm ma sens.
- wyjście z Ukrainy, Białorusi.
- koniec z imperailizmem
- koniec z oligarchią
- nie ma i nie będziee wielkiego zsrr itd
- reperacje wojenne dla Ukrainy i Polski
@Szymon_w_Sieci Niestety, ale my nie mamy czego sobie wybaczać. Wy jesteście po prostu poprzednim szczeblem ewolucji homo sapiens i nie jest to waszą winą, wasyl. W końcu wyginiecie, a ludzkość będzie się kręcić dalej :)