Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Arnold J. Toynbee w „Wojnie i cywilizacji” pisał, że upadek społeczeństw zaczyna się wtedy, gdy przestają szukać porozumienia gdy duch walki zastępuje ducha dialogu.
Dwie dłonie Polski i Rosji symbolizują tu coś więcej niż politykę. To przypomnienie, że historia to nie tylko wojny, ale także zdolność do przebaczenia i odbudowy człowieczeństwa.
Pokój nie rodzi się z idealizmu, lecz z odwagi, by pierwszy wyciągnąć rękę.
#polska #rosja #wojna #wojsko #ukraina
źródło: Pragniemy Pokoju i Dobrych Relacji Szymon Michalik (szymon w sieci)
Pobierzźródło: fcp,small,wall_texture,product,750x1000
PobierzAle przecież moderacja w tym wpisie jest. Tylko że kasuje pojedyncze komentarze, a post wisi. XDDDDDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 21a24213aadc4174b6ffe5e379abe2aa
Pobierz@Szymon_w_Sieci: ruska swołocz i człowieczeństwo xDDD wybierz jedno.
@Szymon_w_Sieci: wania, nie udawaj Polaka, bo ci słabo idzie. Lepiej może idź i sprawdź, czy cię w mordzie jakiegoś misia na Syberii nie ma. Zwykły Polak, Ukrainiec, Białorusin wojny nie chce (ci ostatni próbowali nawet odzyskać wolność przed kacapskim atakiem na Ukrainę). To baćka i ruska nacja wielbią putlera i jego pomysły. Jakieś protesty w razziji widać? No niezbyt,
Za niewinne obrazki na ujęcie na tydzień a tu rosyjska propaganda na pelnej
@Szymon_w_Sieci: Tak będzie, jak tylko rosja zostanie zmieciona z mapy świata.