Wpis z mikrobloga

@Koziom: faktycznie źle z tym paliwem w terrorystycznym quasi-imperium moskiewsko-mafijnym pod kleptokratycznym zarządem powierniczym skoro szpiony autobusem muszą
  • Odpowiedz
  • 21
@Koziom: Cmon. Najciemniej pod latarnią. Cenckiewicz jest mocno związany z Rosją. Jedyne czego nie wiemy to czy jest związany za pieniądze/inne korzyści. Czy jest związany dlatego bo podoba mu się ideologia putinowska którą tak bardzo chce tutaj w Polsce wprowadzić
(ma to po swoim dziadku jak widać)
  • Odpowiedz
@Sin-: dokładnie, niby jesteś przeciw a tak naprawdę za. Trochę to tak wygląda po stronie rządzących, po komentujących pod takimi postami. Kłamstwo powiedziane 100razy... tak tak wszyscy jesteśmy onucami, wszyscy tylko ten Donald tylko przeciw z Angelą na czele.
  • Odpowiedz
cenckiewicz to ruski agent, oni pisowskie wieprze biją w Polski rząd a w ruski zero. Dyzma nie lepszy.

@valerius-romulus: ja jestem w szoku, że ten kiep nie siedzi jeszcze. Tylu ruskich agentów ilu on miał w KAŻDEJ komisji, w której był to nie może być przypadek.
  • Odpowiedz
@Kismeth: jeśli mogę prosić o jakiś przykład, bo nie znam tych przypadków, a pamiętam że twierdził że poseł Kowal jest agentem, dziwnym trafem bardzo pro ukraiński gość. No i przez gardło mu nie przechodzi ludobójstwo bo za mało danych mamy(oczywiście w chodziło o zymian)
  • Odpowiedz
@ardianwhite: https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/2226100,1,komisja-cenckiewicza-jak-komisja-mccarthyego.read

Tutaj mówi o tłumaczeniu raportu z likwidacji WSI na język rosyjski. Ta "zasłużona dla Polski tłumaczka" to też agentka rosyjska, jak się później okazało, a tłumaczenie zlecono komuś spoza ministerstwa, kto nie miał prawa dostępu do takich informacji tak na marginesie:

https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/2226100,1,komisja-cenckiewicza-jak-komisja-mccarthyego.read
  • Odpowiedz
@Kismeth: przykro mi płatne, figę to o niczym nie świadczy. Chciałem też przypomnieć że Donald też miał sekretarkę jakąś Ukrainke. A chyba u agentów oto chodzi by się nie spalić. Wracając do Ukrainki, to bardzo ciekawe że np Nowak dostał posadę w Ukrainie, teraz Bieńkowska, minister były bodnar, Siemioniak też ma jakąś funkcje, no i Kowal nawet ponoć mocne korzenie ma. Myślę że większość w rządzie miala coś wspólnego z
  • Odpowiedz