Wpis z mikrobloga

• 0
@bgb1: próbujecie zrobić coś jako grupa i po tym jak czarny wilk zrobił wręcz idealną riposte na kiszaka, wy zaczeliscie napędzać nawet spoko memy to teraz bawicie się w przypisywanie komuś winy za śmierć innej osoby tylko dlatego że chcecie go na maksa zdemonizować
  • Odpowiedz
@NiezleBolo: Dosłownie masz posty od wykopków którzy się z tą teża nie zgadzają a ty dalej brniesz w to jak jako grupa próbujemy to zrobić, prosze cie przestań się błażnić.
  • Odpowiedz
@NiezleBolo nie podobają ci się metody twojego idola ? XD A na czarno lecisz bo jesteś zjebem i średnio ci idzie tworznie ciągów przyczynowo skutkowych, potrenuj trochę xD
  • Odpowiedz
@NiezleBolo: https://wykop.pl/wpis/83288899/smieszne-psy-kiszak-a-pisza-ze-wykop-co-najwyzej-m#288129195 o tu chociazby, pod twoim ostatnim postem @ActiveekHere ladnie ci wytlumaczyl na czym polega sprawa to ze potem sie nie odniosles nie byloby problemem gdyby nie to ze znowu wrociles i zaczales tu pluc na wszystkich i wrzucac do jednego worka totalnie nie uwzgledniajac tego ze najbardziej plusowane komenty mowia o tym zeby wlasnie nie zrzucac na kiszaka winy samobojstwa kowala cos jeszcze?
@NiezleBolo +1
@ActiveekHere: No ta wiadomo teraz będę po stronie ludologów bo wam zwróciłem uwage tworząc tu konto, a im nie zwróciłem. Zapewne znalazłyby się komentarze pod filmami kiszaka o ile nie mam jeszcze shadowbana, ponieważ UWAGA także się z nim w pewnych kwestiach nie zgadzałem.
Naprawde ziomek
  • Odpowiedz
  • 0
@xXxV4r3l5ExXx: No activek mi odpowiedział i uznałem dyskusje za zakończona. Czy na każdy komentarz trzeba odpowiadać, a racje ma ten kto odpowie ostatni? XD
Pluje na osoby próbujące podpiąć technika pod kiszaka, nie na wszystkich choć wrzuciłem do jednego wora poniewaz staracie się coś osiągnąć jako ogól a nie jednostka.
  • Odpowiedz