Wpis z mikrobloga

• 0
@kto-wie-ten-wie32: Potraktowali go jak zabawka do contentu bo pooglądali to co nagrywał a później jak wyszło że ma troche nie poukładane na bani to się od niego odcieli? to jest dla ciebie potraktowanie jak zabawkę?
To co mieli niby zrobić, skoro kowal sam nie przyjmował chęci pomocy, a na próbe pokazania mu ze coś jest nie tak reagoał jak kiszak na wspomnienie o 4dniowej odpowiedzi?
  • Odpowiedz
@NiezleBolo: aha czyli tym samym stwierdziles ze nie ma racji i c--j konwersejszyn is ouwer xD (nawet tam za bardzo dyskusji z twojej strony nie bylo tylko w znacznej mierze obelgi) sprobujesz sie chociaz odniesc do mych slow ze wiekszosc tagu opierajac sie na faworyzowanych komentarzach nie jest za przypisywaniem kiszakowi samobojstwa technika kowala i uczepiles sie mniejszosci i jakiegos randoma ktory cie dal na czarno stawiajac ich opinie jako
  • Odpowiedz
@NiezleBolo trochę tak, nawet jeżeli nie mieli całego obrazu sytuacji to samo wycofanie się pokazało, że byli świadomi tego, iż to akurat z-----i, nie zawsze źle możesz kogoś potraktować z pełną intencją krzywdzenia, choć tu też pewnie zadecydowało pędzenie za dobrym kontencikiem
  • Odpowiedz
@NiezleBolo: jakie mocno podzielone jak najbardziej plusowane komentarze sa przeciwko zarzucaniu ludologom winy samobojstwa kowala zarowno teraz jak i wtedy kiedy owa tragedia sie wydarzyla (wiem bo bylem na tagu podczas tej inby) co znaczy ze ogol ludzi ma wlasnie takie zdanie ty sie dobrze czujesz?
  • Odpowiedz
  • 0
@xXxV4r3l5ExXx: No pewnie powinienem napisać "Tak Activeek masz racje" bo jakiś jeden z drugim będzie mi wyciągać po kilku dniach że się "nie odniosłem". Wystarczyło ruszyc glową i pomyśleć że może przemyślałem to co napisał i zostawiłem to już po prostu bez komentarza a nie "uciekłem"? XD Chłopie opanuj sie.
  • Odpowiedz