Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xmadesio: dobrze jej powiedziałeś.
Zresztą nie rozumiem tej maniery kobiet, które próbują przedstawić siebie w jak najgorszej opcji.
To ma byc jakis shit test , ze jeżeli sie nią zainteresowany to ma prawo być toksyczna? W końcu pisała ze jest jebnięta.
  • Odpowiedz
  • 229
@Rudz1elec one są tak zadufane w sobie że będą ci pokazywać że są s---------e ale ty i tam szmato masz do nich spermić. W realu mógłby to być dobry shit test ale przez neta jest tylko 'dodaj do ignorów', oczywiście jak się szanujesz.
  • Odpowiedz
@xmadesio: według niej to znaczy, że jest szalona i szczera do bólu... ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli zgorzkniała, zaborcza i upierdliwa księżniczka.
  • Odpowiedz
@xmadesio: kobietom wydaje się że bycie zimną korposuką jest fajne, ogólnie widzę ostatnio że nawet fajne kobitki kreują się na wredne, zimne suki. Taka moda?
  • Odpowiedz
@xmadesio: ja mam zawsze jakieś poczucie tzw. "cringe'u" zawsze jak widzę te opisu typu "jestem wredna, do bólu szczera, uparta itd." bo to oznacza tyle, że "nie liczę się z innymi, lubię innych ranić i nimi pomiatać żeby poczuć się lepiej, nie potrafię pójść na kompromis i w ogóle nie nadaję się do budowania jakiejkolwiek relacji, na pewno nie zdrowej i długotrwałej i nie zamierzam tego zmieniać, a Ty chodź
  • Odpowiedz
  • 2
@Karonon

@xmadesio: kobietom wydaje się że bycie zimną korposuką jest fajne, ogólnie widzę ostatnio że nawet fajne kobitki kreują się na wredne, zimne suki. Taka moda?

To kwestia niedojrzałości emocjonalno-psychicznej. Jak robi to 20-latka to może się zdarzyć. W wieku 30 lat kobieta z tak infantylnej postawy powinna już wyrosnąć.
  • Odpowiedz
kobietom wydaje się że bycie zimną korposuką jest fajne, ogólnie widzę ostatnio że nawet fajne kobitki kreują się na wredne, zimne suki. Taka moda?

@Karonon: to jets to co napisal @Nowystaryziel to jest kreowanie sie na faceta, na którego lecą, wiele kobiet ma ciągoty ku toxic badboyom
  • Odpowiedz
Przypominam że mnóstwo kobiet uwielbia mówić o sobie, że są zołzami. Nawet jest taka popularna stronka ma FB.
To tak jakby facet chwalił się publicznie "jestem chujkiem"
  • Odpowiedz
@xmadesio: kiedyś o tym pisałem i doszedłem do wniosku że tak na prawdę to co robią jest wbrew pozorom całkiem logiczne i tłumaczy czemu bycie "zołzą" wśród młodych kobiet jest tak popularne.

załóżmy ze kobieta określi się "jestem polkom wrednom podłom..."
reakcja chada: wpuszcza jednym uchem, zalicza, wypuszcza drugim uchem, win dla babki
reakcja beciaka/normika: ztriggeruje się (tak jak wiele osób w tym wątku) i samemu się odfiltruje, win dla babki
reakcja simpa:
  • Odpowiedz