Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +514
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Znam się z obecną dziewczyną prawie pótora roku (niecały rok jesteśmy oficjalnie w związku) i ogólnie nam się dobrze układa, jest ona z tych bardziej cichych i introwertycznych (z dwóch skrajności to wolę w tą stronę) - wiem że to jest coś co docenie w późniejszym wieku, jednak mam z nią taki problem, że ta jej introwertyczność czasami bywa bardzo skrajna, a objawia się to z tym że są dni (czasami więcej niż jeden) w których praktycznie nie piszemy do siebie, a jak już jest to kończy się to na wymianie 2-3 wiadomości.
Ja na szali ekstraweryzmu i introwertyzmu umieścił bym się równo po środku, i przez wyżej wymienioną sytuacje czuje czasami jakby jej nie było. Raz mi się już zdarzało poruszyć ten temat i nawet próbować ją triggerować bezpośrednio do niej dzwoniąć niż pisząc, ale przez trochę czasu było dobrze, a potem wszystko wróciło do poprzedniego stanu. Dodatkowo wspomne że jakiś czas temu zabrałem ją pierwszy raz do moich rodziców i podczas tej wizyty nigdy nie widziałem jej tak wygadanej (jendak można ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
I to jest dla mnie jedyna tzw. redflaga całego związku, po za tym na każdym innym obszarze jest naprawdę dobrze, dodam nawet że posiada ona pewne cechy (pozytywne ofc) których nie sądziłem że kiedykolwiek znajdę u kobiety (a mam świadomość w jakim tragicznym stanie jest obecny rynek matrymonialny)
Przy okazji najbliższego spotkania zamierzam z nią poruszyć ten temat i przedstawić swoje niepokoje i oczekiwania, ale przedtem chiałem was zapytać jak to wygląda w waszych związkach, czy takie "dni ciszy" się zdarzają, jak często oraz wszelkiego innego rodzaju wskazówki jak do tego tematu podejść będą mile widzianie
#zwiazki #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychaskow #introwertycy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Ja jestem introwertykiem i z moją partnerką piszemy codziennie. Ba - cały czas jesteśmy w kontakcie. Czy to wyślemy mema, czy to napiszemy co się dzieje czy zdjęcie sernika w biurze.
I tak - po pracy lubię się wyciszyć, pograć, pooglądać, ale lubię jak jest gdzieś "w okolicy".
Ogólnie lubię myśleć, że introwertycy
@mirko_anonim: naczy może mieć taki styl komunikacji, albo może mieć też realnie jakiegoś aspergera że ona nie czai że chciałbyś i byłoby Ci miło
No właśnie o coś takiego mi chodzi, dla mnie ważne jest wymienienie paru wiadomości raz na dzień nawet jakby miały to być jakieś głupie memy
Mieć mnie raczej nie ma gdzieś, bo tydzień temu jak się widzieliśmy to kupiła mi prezent na dzień chłopaka, a na koniec sama wzieła się za robienie
@mirko_anonim: naczy ja Ci życzę jak najlepiej i może to jest kwestia do wypracowania - natomiast ja dosłownie 1:1 byłem w takiej relacji i to było finalnie moje największe życiowe rozczarowanie xd
a wynikało ono z tego że ja all in w temat niemal
Introwertyk tak samo rozmawia z ludzmi jak każdy inny tylko odpoczywa mentalnie w samotności
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: może o tym jak się druga osoba czuje i okazywać jakkolwiek zainteresowanie, wsparcie,. zrozumienie albo chociaz dostrzeżenie
Jako introwertyk mam tak, że potrafię po pracy rzucić telefon w kąt i zajmować się kotami, grami, książkami, obowiązkami domowymi przez co później widzę