Aktywne Wpisy

Iudex +106
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +245
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

![[Wideo] Motocyklista wjechał prosto w pieszego pomimo dożywotniego zakazu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/42fe429295ffc869d358a9a19a3b7db68d5a4e45960b7da0dcd46232a4c05a0a,q80.png)
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
PobierzFranciszek Pieczka. Krótko: gość z ogromną klasą.
Krystyna Sienkiewicz. Spotkałem raz i na szczęście więcej już nie. Ego wywalone w kosmos.
Ryszard Rynkowski. Gość do wszystkiego nastawiony na nie, nic mu nie pasowało. Dość opryskliwy. Delikatnie mówiąc...
Maciej Kuroń. Spoko facet. Dosłownie, bo siła spokoju:)
Na szybko to tyle.
Adam Małysz - j/w - skromny i miły.
Tomasz Majewski - zajebisty gość. Bardzo dobrze mi się z nim gadało. Ma luz i jest super.
Czarek Pazura - zero zacięcia - otwarty, sympatyczny i uczynny.
Asia Kołaczkowska - miałem przyjemność znać Ją osobiście - nie umiem znaleźć Jej wad.
- Cześć Shaq!
- Cześć, mam dla Ciebie buty dostępne cenowo w CCC ¯_(ツ)_/¯
No i pogadaliśmy.
@Fishwater: W sopocie nie ma tramwajów
Artur Poniedzielski - no zajebisty typ normalnie :)
John Malkovich - spotkałem go w Warszawie w szpitalu w windzie. Bez oporu pogadał i nie był wyniosły. Fajny zwyczajnie. Mega pozytyw dla niego :)
Daniel Olbrychski - piłem z nim na ognisku - nie da się przepić :)