Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
Lolenson1888 - Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dys...

źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81

Pobierz
  • 515
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: Reżyser siedzi przy kompie z programem do nagrywania, rejestruje cały zapis i nierzadko montuje coś w locie. Ale ma też przed sobą ten sam tekst, co lektor i zwraca mu uwagę, żeby przeczytał coś w inny sposób, albo wolniej, albo z inną intonacją. Generalnie jest tak, że każdy dobry lektor ma reżysera dźwięku, który pomaga i koryguje błędy.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Jakub Wawrzyniak - spotkałem go w sylwestra 2018 w gdańskim Auchan i w sumie to zagadałem czy by nie chciał zdjęcia zrobić a on że bardzo chętnie, co tam jak tam, jakie plany na wieczór o widzę że wódeczką w koszyku (mega cringowy śmiech Wujasa z wesela xdd). Zajebście sympatyczne spotkanie - był wtedy z Grzegorzem Kuświkiem i go wołał że chodź chodź zdjęcia robimy z panem ale Kuświk
  • Odpowiedz
Ania Wyszkoni - bardzo sympatyczna, ale małomówna. Razem ze jej ekipą spędziłem wieczór, ale ona szybko się ulotniła do siebie.
Zenek Martyniuk - mega wycofany, jakby zawstydzony?
Tomasz Majewski - sympatyczny, wygadany.
Grabowski - buc i cham
Łukasz Golec - wesoły i otwarty gościu z którym można na luzie pogadać i ładnie pierwszy dzień dobry mówi( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lolenson1888:
To teraz trochę wątku podlaskiego w związku z robotą taksisty:
Michał Probierz - kolega z postoju woził go 2 razy gdzie bodajże raz nie wziął kasy od niego. Podobno sympatycznie się z nim gada, oczywiście prychnął śmiechem jak pod koniec kumpel zasugerował pier*olnięcie w----y na wieczór
Krzysztof Kononowicz - radyjka go nienawidzili bo większość kursów (a zamawiał często) to były krótkie odcinki w okolicy Szkolnej i z powrotem. Śmierdział,
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: na sto procent nie powiem, że to był on, ale kiedyś w galerii natknąłem się na Piotra Garlickiego (jakiś aktor polski - nie wiem, nie oglądam). Buc miał pretensje do kasjera w sklepie. W życiu bym nie ogarnął, że to aktor, kumpel go rozpoznał.
Hubert Urbański - bardzo sympatyczny i kulturalny.
Jarosław Boberek - osobiście nie wiem, ale wymusił na mnie pierwszeństwo na Rondo Wiatraczna i miał wielce zdziwione
  • Odpowiedz
Tata gdy przez krotki okres jezdzil na taxi to nierzadko spotykal dosc znane osoby. Wszystkich nie pamietam, ale na pewno byli to:

Dariusz Gnatowski - ledwo sie miescil do auta, ale w porzadku i dobrze sie z nim rozmawialo.

Andrzej Grabowski - tak srednio kontaktowy, chyba zmeczony po planie Kiepskich.

Bogdan
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Polityk Ryszard Petru - wykreowany na głupka i bawidamka, z którego językowych przejęzyczeń oraz wpadek śmiała się cała Polska. W rzeczywistości człowiek bardzo nieprzyjemny, antypatyczny i szorstki w obyciu, buc. Aczkolwiek nie powiedziałbym, że jest głupi.
  • Odpowiedz
Marian Opania - chamowato-gburowaty, ogólnie nieprzyjemny typ
Andrzej Grabowski - widać, że starość, trzymał się raczej na uboczu i z nikim nie zagadywał, ale też nie zapadł mi przyjemnie w pamięć
Adam Woronowicz - świetny człowiek, choć wpadł tylko na chwilę, to widać, że lubi to co robi, lubi publiczość.
Magda Linette - miałem okazję rozmawiać tylko przez telefon, ale przemiła kobieta.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: ciekawe masz życie, ze tylu celebrytów spotkałeś i poznałeś. Ja w Polsce to chyba tylko nikogo znanego nie spotkałem a w Niemczech minął mnie na stacji benzynowej ten gość od techniawy Scooter. A i Wachowicz w jej knajpie spotkałem. A i Turnaua chyba, ale juz pewien nie jestem. Z nikim słowa nie zamienilem.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Ryszard Kalisz - leżałem z nim parę lata temu przez kilka dni w szpitalu na ortopedii. Po prostu przesympatyczny facet. Do wszystkich zwracał się z ogromnym szacunkiem (jak o coś prosił to zawsze mówił „czy byłaby Pani/Pan tak miła i …”). Czytał sobie fizyczne gazety, lurkował Twittera, i chętnie opowiadał o swoich politycznych przeżyciach czy przemyśleniach.
  • Odpowiedz
@ostulemijo: Wieśniak przyjechał do miasta i myśli, że w mieście cicho jest. Jesteś typem debila co wynajmuje mieszkanie przy lotnisku i płacze na facebooku, że samolotami latają. Tak, było cicho, dwie osoby(grupa XD) przenosząca krzesła nie narobi hałasu, no chyba że to pierdoły takie jak ty. I tak, ludzie mają różne prace, np. gastro, pracują w innych strefach czasowych, i czasem nie mogą wcześniej. Jak komuś przeszkadza hałas to niech
SzlachcicPolny - @ostulemijo: Wieśniak przyjechał do miasta i myśli, że w mieście cic...

źródło: spierdolenie

Pobierz
  • Odpowiedz