Aktywne Wpisy

Ka4az +824
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
kaszaamanna +359
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz

1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierzja w zyciu nikogo znanego nie widzialam ლ(ಠ_ಠ ლ)
Zenek Martyniuk - mega wycofany, jakby zawstydzony?
Tomasz Majewski - sympatyczny, wygadany.
Grabowski - buc i cham
Łukasz Golec - wesoły i otwarty gościu z którym można na luzie pogadać i ładnie pierwszy dzień dobry mówi( ͡° ͜ʖ ͡°)
To teraz trochę wątku podlaskiego w związku z robotą taksisty:
Michał Probierz - kolega z postoju woził go 2 razy gdzie bodajże raz nie wziął kasy od niego. Podobno sympatycznie się z nim gada, oczywiście prychnął śmiechem jak pod koniec kumpel zasugerował pier*olnięcie w----y na wieczór
Krzysztof Kononowicz - radyjka go nienawidzili bo większość kursów (a zamawiał często) to były krótkie odcinki w okolicy Szkolnej i z powrotem. Śmierdział,
Hubert Urbański - bardzo sympatyczny i kulturalny.
Jarosław Boberek - osobiście nie wiem, ale wymusił na mnie pierwszeństwo na Rondo Wiatraczna i miał wielce zdziwione
Dariusz Gnatowski - ledwo sie miescil do auta, ale w porzadku i dobrze sie z nim rozmawialo.
Andrzej Grabowski - tak srednio kontaktowy, chyba zmeczony po planie Kiepskich.
Bogdan
Andrzej Grabowski - widać, że starość, trzymał się raczej na uboczu i z nikim nie zagadywał, ale też nie zapadł mi przyjemnie w pamięć
Adam Woronowicz - świetny człowiek, choć wpadł tylko na chwilę, to widać, że lubi to co robi, lubi publiczość.
Magda Linette - miałem okazję rozmawiać tylko przez telefon, ale przemiła kobieta.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: spierdolenie
PobierzKomentarz usunięty przez autora