Wpis z mikrobloga

@0total_eclipse0: Będąc uczciwym trzeba przyznać, że Andrzej zachował się w trakcie tej rozmowy chamsko. A w tym wpisie nie atakuje w nim nikogo, pisze o sobie. Sprawia wrażenie, jakby naprawdę zastanowiła się nad sobą. Oczywiście nie wiadomo, czy to jest autentyczne, ale przecież zdarza się, że ktoś popełnił błąd i wyciągnął z tego wnioski. Tak czy inaczej, terapeuta ma sporo materiału do zapoznania się...

"Pani Natalio, to widzimy się za
  • Odpowiedz
  • 12
@BigShow Zgadzam się, Andrzej z d--y powiedział, że "uwierz mi, że ja miałem więcej rzeczy do zrobienia niż ty" XD To było faktycznie żenujące i miała prawo się zirytować, ale ta polemika i wymienianie problemów było niepotrzebne. Jego komentarze na temat jej wyglądu faktycznie też przewijają się non stop i mi takiego kolesia już by nie chciało się słuchać.

Co do części z zastanowieniem się nad sobą to się nie zgodzę.
  • Odpowiedz
@0total_eclipse0: Ona nie jest na żadnej terapii, zagranie pod publikę, bo przecież jak się zasłoni terapią to myśli, ze wszystko zostanie jej wybaczone, bo przecież ,,jest już mądrzejsza". Straszne jest to, jak bardzo takie rzeczy są nadużywane w dzisiejszych czasach, wręcz stalo sie to modne
  • Odpowiedz
Wiecie co jest przykre? Na tyle ile poznałem jej osobe w HP, sposób manipulacji, granie na uczuciach, oderacanie kota ogonem, ciągłe stawianie siebie w roli ofiary.... to jestem pewien, że większość tego wpisu zmyśliła i przysłowiowo "wyciera sobie morde ojcem" Nie zdziwiłbym się gdyby miała z nim słaby kontakt i odwiedzila go raz, może dwa a terapie to ona widziala na filmach.
  • Odpowiedz