Wpis z mikrobloga

✨️ Jak przygotować się do wizyty u divy?
Od jakiegoś czasu noszę się z myślą wycieczki na divy.
Nie jestem prawakiem, przeciwnie, swoje się już nabawiłem, ale od kilku lat jestem sam, nie robię się coraz młodszy no i nigdy na divach nie byłem, w wychodzę z założenia, że wszystkiego trzeba w życiu spróbować. Fart taki, że w moim rejonie (jeśli wierzyć temu co się wyświetla na garso) sporo panien jest dyspozycyjnych w tym powiedzmy, że że dwie czy trzy wpadły mi w oko.
W związku z tym mam kilka pytań.

1. Na ile powinno się ufać tamtejszym opiniom? Zauważyłem, że są tylko i wyłącznie pozytywne. To raczej nie jest przypadek.
2. Oczywistym i powszechnie wiadomym jest, że na wjeździe trzeba pod prycha skoczyć - i tutaj może idiotyczne pytanie - rozumiem, że mam zabrać własne klapki? XD
3. Myślałem, że dzisiaj fajne divy to się zaczynają od 400/h, a tutaj widzę 200-250h i to nieraz z pełnym serwisem, analem i wszystkim, czyżbym nie dostrzegał jakiegoś haczyka?
4. Czym się kierować wybierając pannę poza własnym gustem?

Jeśli macie jakieś sugestie dla kogoś kto nigdy nie płacił za keks to słucham uważnie.

I nie, nie będę kupował kwiatów ani bombonierek.

#garsoniera #garso #divyzwykopem #divy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Bez kwiatów i bombonierki nawet nie pukaj do drzwi.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Bukiet anturium i duże Merci na wejściu to absolutny must have. Całujesz w rączkę, przedstawiasz się z imienia i nazwiska, pytasz jak mija dzionek, czy jest ruch w interesie czy nie ma. Po takim small talk, zaczynasz od negocjacji ceny. Wiadomo najpierw "kotwica", powiedz, że z tego co zaobserwowałeś to tak proponujesz 50 zł. Wiem, drakońsko mało, ale pamiętaj, że to tylko kotwica, a ona zaraz przestanie być taka
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

1) nigdy nie ufaj nikomu i dziel to przez 3 - jak ktoś całe życie jeździ starym rzęchem i się raz w życiu przejedzie autem za 70k to już myśli że jest w t Ferrari 250 GTO

2) klapki i czepek to
  • Odpowiedz
sporo zachodu jak na kilkanaście-dziesiąt minut keksu. Warto?

@mirko_anonim: kim ja jestem żeby na tak złożone egzystencjalne pytanie odpowiadać - wszystko zależy od mnóstwa czynników ale skracając jak masz szanse na normalny zdrowy związek z piękną kobietą to nie

jeśli jednak nie masz takich możliwości, a jedyne co Ci pozostaje to oglądanie internetu czy o zgrozo płacenie za jakiegoś OF'a no to tutaj wybór się radykalnie upraszcza
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kulturalny-nomada-6:

normalny zdrowy związek z piękną kobietą to nie

@Dietetyq: na pewno taki zwiazek wymaga mniej uwagi i zachodu niz wykrecenie numeru, ewentualnie kilku, wyplacenie kilku stow z bankoamtu, kilka km samochodem, prysznic,
  • Odpowiedz