Aktywne Wpisy

MonazoPL +100
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
źródło: Dyson mniej niz 20 sztuk
Pobierz
SzubiDubiDu +25

Od jakiegoś czasu noszę się z myślą wycieczki na divy.
Nie jestem prawakiem, przeciwnie, swoje się już nabawiłem, ale od kilku lat jestem sam, nie robię się coraz młodszy no i nigdy na divach nie byłem, w wychodzę z założenia, że wszystkiego trzeba w życiu spróbować. Fart taki, że w moim rejonie (jeśli wierzyć temu co się wyświetla na garso) sporo panien jest dyspozycyjnych w tym powiedzmy, że że dwie czy trzy wpadły mi w oko.
W związku z tym mam kilka pytań.
1. Na ile powinno się ufać tamtejszym opiniom? Zauważyłem, że są tylko i wyłącznie pozytywne. To raczej nie jest przypadek.
2. Oczywistym i powszechnie wiadomym jest, że na wjeździe trzeba pod prycha skoczyć - i tutaj może idiotyczne pytanie - rozumiem, że mam zabrać własne klapki? XD
3. Myślałem, że dzisiaj fajne divy to się zaczynają od 400/h, a tutaj widzę 200-250h i to nieraz z pełnym serwisem, analem i wszystkim, czyżbym nie dostrzegał jakiegoś haczyka?
4. Czym się kierować wybierając pannę poza własnym gustem?
Jeśli macie jakieś sugestie dla kogoś kto nigdy nie płacił za keks to słucham uważnie.
I nie, nie będę kupował kwiatów ani bombonierek.
#garsoniera #garso #divyzwykopem #divy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Bez kwiatów i bombonierki nawet nie pukaj do drzwi.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Nigdy się nie targuj i nigdy nie toleruj targowania sie divy w góre, nie opisanych z góry znanych doplat tylko wymyślania na żywo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
1) nigdy nie ufaj nikomu i dziel to przez 3 - jak ktoś całe życie jeździ starym rzęchem i się raz w życiu przejedzie autem za 70k to już myśli że jest w t Ferrari 250 GTO
2) klapki i czepek to
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: kim ja jestem żeby na tak złożone egzystencjalne pytanie odpowiadać - wszystko zależy od mnóstwa czynników ale skracając jak masz szanse na normalny zdrowy związek z piękną kobietą to nie
jeśli jednak nie masz takich możliwości, a jedyne co Ci pozostaje to oglądanie internetu czy o zgrozo płacenie za jakiegoś OF'a no to tutaj wybór się radykalnie upraszcza
@Dietetyq: na pewno taki zwiazek wymaga mniej uwagi i zachodu niz wykrecenie numeru, ewentualnie kilku, wyplacenie kilku stow z bankoamtu, kilka km samochodem, prysznic,
A kim, lewakiem? XD
Prawikiem*