Aktywne Wpisy

elo_kebab +125
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

aukolb +115
Panowie xDDD
Przechadzam się po Phnom Pehn w poszukiwaniu jedzenia, patrzę a tu chińczyk którego kojarzę, no ale Chińczycy to wszyscy tacy sami xD
Ale koszulka już potwierdziła z kim mam do czynienia xDD
Kupiłem
Przechadzam się po Phnom Pehn w poszukiwaniu jedzenia, patrzę a tu chińczyk którego kojarzę, no ale Chińczycy to wszyscy tacy sami xD
Ale koszulka już potwierdziła z kim mam do czynienia xDD
Kupiłem
źródło: image_picker_B283B9E7-3ED2-4CE6-9F84-5A7BCB9E57F7-44312-000005AF4D3475B2
Pobierz

taki los zawodu, który może wykonywać byle małpa z AI
Komentarz usunięty przez autora
@PruderyjnyPejoratyw: za SJP PWN
technologia
1. «metoda przeprowadzania procesu produkcyjnego lub przetwórczego»
2. «dziedzina techniki zajmująca się opracowywaniem nowych metod produkcji wyrobów lub
Oprogramowanie też podlega produkcji, więc musi mieć swoją metodę produkcyjną.
@PruderyjnyPejoratyw: Java nie jest metodą produkcyjną oprogramowania, tylko ewentualnie językiem programowania. Metodą produkcji oprogramowania może być agile, waterfall, xp, kanban, model spiralny, itd.
@PruderyjnyPejoratyw: pokaż palcem, gdzie się nie zgadzam (cytując) i co Miodek twierdzi (również cytując), to może się doniosę do tego wątku. Może. Żadne uniki nie zmienią jednak faktu, że to dla ciebie Java jest technologią (od 1995 roku, jak byłeś łaskaw twierdzić). Wciskanie mi twoich własnych błędów językowych to tania erystyka, podobnie jak zasłanianie się autorytetem.