Aktywne Wpisy
kopartka +31
settew +1
Wyjazd za granicę do Holandii/Niemiec w celu oszczędzenia pieniędzy na zakup mieszkania ma sens? Obecnie pracuje w Polsce jako spawacz za 5k miesięcznie ponieważ mam jeszcze mało doświadczenia ale może znalazłbym firmę gdzie wzięli by kogoś z małym doświadczeniem.
#pracbaza #holandia #niemcy #emigracja #pracazagranica
#pracbaza #holandia #niemcy #emigracja #pracazagranica

taki los zawodu, który może wykonywać byle małpa z AI
Komentarz usunięty przez autora
@PruderyjnyPejoratyw: za SJP PWN
technologia
1. «metoda przeprowadzania procesu produkcyjnego lub przetwórczego»
2. «dziedzina techniki zajmująca się opracowywaniem nowych metod produkcji wyrobów lub
Oprogramowanie też podlega produkcji, więc musi mieć swoją metodę produkcyjną.
@PruderyjnyPejoratyw: Java nie jest metodą produkcyjną oprogramowania, tylko ewentualnie językiem programowania. Metodą produkcji oprogramowania może być agile, waterfall, xp, kanban, model spiralny, itd.
@PruderyjnyPejoratyw: no to nie jest technologią w rozumieniu SJP PWN, cbdo. Cieszę się, że już po trzech komentarzach zaczynasz rozumieć o co mi chodziło.
@PruderyjnyPejoratyw: pokaż palcem, gdzie się nie zgadzam (cytując) i co Miodek twierdzi (również cytując), to może się doniosę do tego wątku. Może. Żadne uniki nie zmienią jednak faktu, że to dla ciebie Java jest technologią (od 1995 roku, jak byłeś łaskaw twierdzić). Wciskanie mi twoich własnych błędów językowych to tania erystyka, podobnie jak zasłanianie się autorytetem.