Wpis z mikrobloga

XD konflikt pokoleniowy? Jest. Konflikt płciowy? Jest. Nienawiść do wszystkich możliwych zawodów w Polsce? Jest.
Nienawiść do wszystkich partii w Polsce? Nie ma, bo jedną zawsze ktoś z was kocha xd
Mało tych podziałów. Dodajmy jeszcze psiarzy vs niepsiarzy

#psy #psiarze #polityka #polska
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@WielkiNos: no proszę, główny specjalista/tka ds. antagonizowania mnie odwiedził/a.

Oczywiście, że tu jest polityka. Wszystko co dzieli ludzi, odpycha ich od siebie, szarga im nerwy to jest polityka.
Rozumiem dojeżdżać właścicieli pitbulli, usypiać je i dawać grube wyroki za wybryki, ale ty masz więcej jadu nawet ode mnie, a to duży wyczyn.
W Polsce nie potrafi się rozmawiać o problemach bez antagonizowania, czego jesteś idealnym przykładem
  • Odpowiedz
przestańcie pchać do tego politykę.

@WielkiNos: Zacznijcie pchać do tego politykę.
Albo zacznij dążyć do faktycznych zmian i faktycznej sprawczości, albo przestań ujadać i pluć jadem.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: To ich jedyna szansa, robienie z siebie ofiar nie działa, wyzwiska nie działają, masowe zgłaszania nie działają, zostaje liczyć, że fanatyk polityczny X nie będzie chciał mieć nic wspólnego z problemem, który chcą przypisac partii politycznej Y.

To jest dosłownie ich chyba ostatnia deska ratunku
  • Odpowiedz
  • 1
@KRCZVSK: Ja wiem o tym wszystkim. Najpierw tworzy się problem, potem go rozdmuchuje, a potem odpowiednie środowiska polityczne przytulają to do swojego programu politycznego.
Divide et impera, czyli dziel i rządź.
  • Odpowiedz
@Zoonekro: W kulturze islamu pies uznawany jest za zwierzę nieczyste. Aby przesiedlenie na wyludnione tereny obecnej Polski uchodźców z Palestyny przebiegło możliwie jak najsprawniej, należy najpierw rozwiązać problem zbyt dużej liczby psów, stąd anty-psia narracja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@Zoonekro właśnie na mnie zaprojektowałeś swoje problemy. No niestety nie da się bez podniesienia ciśnienia przejść obojętnie i w żaden negatywny sposób nie skomentować jak psiarze obwiniają niewinne dzieci i ofiary. Nawet bym powiedziała, że próby ugłaskiwania tego i mówienie, że nic się nie stało każdy ma prawo do własnego zdania jest niepokojące.
  • Odpowiedz
  • 1
@WielkiNos: xD a Ty dalej drążysz jakieś bzdury mimo, że nie o tym jest mój wysryw.
Ja piszę o tym, że jest coraz więcej podziałów i nie ma w tym przypadku, a Ty coś tam piszesz o psiarzach xd i to mimo, że SPECJALNIE wyżej wspomniałem o tym, że część z tych osób jest odklejona.
Dodatkowo imputujesz mi jakieś próby uglaskiwania xd Ty jesteś jakimś typowym socjalistą, który komuś przypisuje
  • Odpowiedz
@WielkiNos: To ich jedyna szansa, robienie z siebie ofiar nie działa, wyzwiska nie działają, masowe zgłaszania nie działają, zostaje liczyć, że fanatyk polityczny X nie będzie chciał mieć nic wspólnego z problemem, który chcą przypisac partii politycznej Y.

@StopSzczek: ależ ty typie jesteś zdesperowany, po tym banie biegasz po wykopie jak ten rzeczony piesek spuszczony z łańcucha xD Nawet ciężko ocenić czy to bardziej ujadanie, panika czy płacz
  • Odpowiedz
  • 1
@KRCZVSK: W sumie jeszcze nigdy nie sprawdziły się wykopowe sympatie. Rzecz jasna piszę o tych politycznych, bo ma przykład Pan Witek z Krosna to była piękna inicjatywa i taki chciałbym Wykop. Wiem, to utopia
  • Odpowiedz
@Zoonekro: jakby co pies szczekał w nocy w bloku 2 dni z rzędu i bys spał po godzinie, to byś sam wpadł w furię anypsiarza. My chcemy uregulowania czegoś co wysyłam sie spod kontroli
  • Odpowiedz