Aktywne Wpisy

Hatsuban +457
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz
czerwony_kmer +52
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz

Nienawiść do wszystkich partii w Polsce? Nie ma, bo jedną zawsze ktoś z was kocha xd
Mało tych podziałów. Dodajmy jeszcze psiarzy vs niepsiarzy
#psy #psiarze #polityka #polska
Oczywiście, że tu jest polityka. Wszystko co dzieli ludzi, odpycha ich od siebie, szarga im nerwy to jest polityka.
Rozumiem dojeżdżać właścicieli pitbulli, usypiać je i dawać grube wyroki za wybryki, ale ty masz więcej jadu nawet ode mnie, a to duży wyczyn.
W Polsce nie potrafi się rozmawiać o problemach bez antagonizowania, czego jesteś idealnym przykładem
@WielkiNos: Zacznijcie pchać do tego politykę.
Albo zacznij dążyć do faktycznych zmian i faktycznej sprawczości, albo przestań ujadać i pluć jadem.
To jest dosłownie ich chyba ostatnia deska ratunku
źródło: 1000001456
PobierzDivide et impera, czyli dziel i rządź.
Ja piszę o tym, że jest coraz więcej podziałów i nie ma w tym przypadku, a Ty coś tam piszesz o psiarzach xd i to mimo, że SPECJALNIE wyżej wspomniałem o tym, że część z tych osób jest odklejona.
Dodatkowo imputujesz mi jakieś próby uglaskiwania xd Ty jesteś jakimś typowym socjalistą, który komuś przypisuje
@StopSzczek: ależ ty typie jesteś zdesperowany, po tym banie biegasz po wykopie jak ten rzeczony piesek spuszczony z łańcucha xD Nawet ciężko ocenić czy to bardziej ujadanie, panika czy płacz
Idac waszym rozumowaniem - bylo mnie nie prowokowac, wina wykopka
Kibice Legii nie lubią kibiców Lecha. Tak już jest, i tyle.