Aktywne Wpisy

iluvmypickle +2
do mirków 30+:
Czego najbardziej żałujecie że nie zrobiliście gdy mieliście 20-25 lat?
#przemyslena #zycie #wykop30plus
Czego najbardziej żałujecie że nie zrobiliście gdy mieliście 20-25 lat?
#przemyslena #zycie #wykop30plus
ktos-z-przyszlosci +301

Wycieraczki miałem już nowe kupione w bagażniku na wszelki wypadek chociaż te stare jeszcze całkiem nieźle zbierają, tylko jak zwykle jakiś syf się trafi i nawet spryskiwacz nie pomoże dopóki nie umyjesz porządnie szyby i wycieraczki. Ogólnie zawsze udawało mi się kupić OEM po dobrej cenie. Wytrzymują lata zazwyczaj. W tym roku kupiłem jakieś tańsze to potestuję.
Ciemno + deszcz + światła innych aut + latarnie nie tam gdzie trzeba i nawet 50 na 50 nic nie da
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kolarzino: przeczytaj jeszcze raz co napisałem
@zyd_z_pasji: póki nie przyszedłeś, to nie było tu takich
@Endrius: myślałeś o tym żeby kupić normalne opony? Przecież komplet opon to koszt może 1500 zł co 5 lat.
@klefonafide: czyli pieszy ma miec pierwszenstwo ale żadnych obowiazkow i to kazdy wokół ma sie dostosować?Chyba ktos upadł na głowę. XD
Jak wyjedziesz z podporządkowanej komuś pod koła to takie tłumaczenie nie trafia do nikogo, a dziwnym trafem w analogicznej sytuacji z pieszym wszyscy kiwają głowami.
Jest ciemno to załóż odblask
Jakoś kierowcą nie trzeba mówić aby włączyli światła nawet jak jadą po drodze z oświetleniem
A policja też nie prowadzi cały czas akcji związanych z odblaskami i bezpieczeństwem, bo im się nudzi