Wpis z mikrobloga

@iluvmypickle ja 28 więc przesunę sobie ramy czasowe do 18-23
Bardziej czego żałuję że zrobiłem, a nie powinienem - iść na studia do wojewodzkiego zamiast od razu w powiatowym
  • Odpowiedz
  • 20
@iluvmypickle jakbys przesunął ramy czasowe jeszcze troche to tego że byłem zbyt mało agresywny w stosunku do przesladowcow ze szkoly.

Później to może to że za dużo czasu poświęcałem na dziewczynę, a za mało na przyjaciół. Dziewczyna mnie zostawiła, a przyjaciele przyjęli i pomogli mi wrocic do życia po tym rozstaniu.
  • Odpowiedz
@iluvmypickle za mało "wychodzilem do ludzi" nie ze wcale ale zdecydowanie za malo. Zycie juz tak nie smakuje jak kiedys a i interakcje z ludzmi sa z 300% trudniejsze. Podobny przeskok jak za dzieciaka szedles na plac zabaw i wracales z nowym przyjacielem, to po 30 masz kolejny taki przeskok trudnosci
  • Odpowiedz
Czego najbardziej żałujecie że nie zrobiliście gdy mieliście 20-25 lat?

@iluvmypickle: Najbardziej żałuję że nie napisałem posta do mirków mających 30+ czego żałują że nie zrobili jak mieli 20-25 lat.
  • Odpowiedz
@iluvmypickle: że nie spędzałem bardziej aktywnie czasu gdy jeszcze nie miałem dzieci. Nie spędziłem go może jakoś szczególnie źle ale więcej siłki i biegania by mi w tamtym okresie nie zaszkodziło. Teraz próbuję nadrabiać ale przy bardziej napiętym grafiku nie jest to już takie łatwe jak mogło być wtedy.
  • Odpowiedz
@iluvmypickle: jestem trochę przed 30 ale żałuję tego że od razu nie poszedłem do woja/policji po skonczeniu technikum i że nie pociągnąłem dalej tego zaocznego licencjatu żeby mieć magistra
  • Odpowiedz
@iluvmypickle: niczego nie ma sesu takie myslenie trzeba patrzec przed siebie, w wieku 30+ nie ma niczego czego trzeba bylo zrobic w wieku 20-25 i nie mozna teraz. Studia, związki wyjazdy czy imprezowanie to wszystko mozna robic w sumie w dowolnym wieku o ile zdrowie pozwala.
  • Odpowiedz