Aktywne Wpisy

tesknilam_ +548
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +574
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Łokieć golfisty 9entezopatia środkowego kości ramiennej) - któryś z was posiada taką dolegliwość? Ćwiczycie z tym?
Dopiero co dostałem taką diagnozę, te pierwsze 3 tygodnie nie zamierzam ćwiczyć i mam pytanie - ortezę kupić na łokieć i przedramię, czy na nadgarstek? Różne informacje dostaje, a lekarz na SOR nie uściślił.
No i przede wszystkim, ktoś z was po tej fazie ostrej bez pełnego wyleczenia był w stanie ćwiczyć? Zastanawiam się jak długa przerwa mnie czeka
A te ortezę biorę bo nieraz jak wyprostuje rękę i jakieś napięcie się pojawi