Aktywne Wpisy

JamesJoyce +7
#sztucznainteligencja #programista15k #programowanie
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.

pearl_jamik +189
przestańcie podniecać się tą sztuczną raszplą holenderką, tu macie prawdziwą naturalną piękność.
#mediolan2026
#mediolan2026
źródło: mmrhs5xw9k7sseajw5kv8t2vzfbk35wc
Pobierz

Ale oczywiście niektóre jego tatrzańskie wycieczki są poza moim zasięgiem, pewnie nie przeszedłbym jego ulubione "łatwe 0+", ale oglądam, bo opisuje, co
Natomiast ciekawe, czy Dominik miał filmiki, których nie puścił.
Ogólnie Dominika oglądałem z ciekawości i tyle, a Michał to niemalże poradnik, dzięki niemu zrobiłem sporo pozaszlaków
@kremenaros: nie śledziłem go, ale już na tym filmiku widać, jak ryzykuje, na innych filmikach też ludzie wielokrotnie wytykali mu błędy i lekkomyślność, fakt, był silny, miał mega kondycję, ale ewidentnie prosił się o wypadek, chociaż zdaje się do dzisiaj nie wiadomo, co dokładnie stało się na tym Kieżmarskim, więc nie chcę banalnie pisać, że brakło pokory.
@PiszeCzasen: a nie przypadkiem statystyka? ogólnie więcej ludzi w górach, to też więcej osób próbuj sił z WKT, a do tego w tym roku jeszcze lato było kijowe i wrzesień był oblegany jak nigdy, ale sumarycznie, to zdaje się % wypadków cały czas jest na podobnym poziomie lub nawet maleje.
W tamtym tygodniu przecież codziennie był wypadek śmiertelny i pogody w tamtym tygodniu nie było.
Nie widzę sensu się spierać czy to codziennie czy co drugi dzień, nie o to tutaj chodzi.