Wpis z mikrobloga

@PolsartNews: nie kompromitacja, a wręcz przeciwnie - podjąłeś wyzwanie, zadziałałeś i dzięki temu nie musisz teraz się zastanawiać, co by było gdybyś jednak zagadał. Uniknąłeś poczucia, że zmarnowałeś okazję, zdobyłeś doświadczenie, dzięki czemu może kolejnym razem będziesz odważniejszy, przez co zrobisz wrażenie bardziej pewnego siebie. To normalne, że ludzie są już zajęci, nie mają tego wypisanego na czole, więc normalne też jest, że czasami zajęte osoby mają takie interakcje i
  • Odpowiedz
Nie tak to się robi. Najpierw ją stalkujesz w Internecie i patrzysz czy ma chłopaka a dopiero potem startujesz. Oczywiście jak uważa że jesteś brzydki i zjiebany to i tak ci powie że ma chłopaka.

@ViniciusZunior: to realnie niemożliwe, ale fakt jak byłem singlem i mówię sobie "ty może zagram?" To dosłownie w ciągu 10sekund pojawiał się jej chłop, raz jak jechałem autobusem to mialem dwie takie sytuacje podczas jednego
  • Odpowiedz
dobyłeś doświadczenie, dzięki czemu może kolejnym razem będziesz odważniejszy, przez co zrobisz wrażenie bardziej pewnego siebie. To normalne, że ludzie są już zajęci, nie mają tego wypisanego na czole, więc normalne też jest, że czasami zajęte osoby mają takie interakcje i nie ma w tym niczego niewłaściweg

@Krolowa_Nauk: w pełni zgoda, dobrze zrobiłeś OP'ie
  • Odpowiedz
@PolsartNews: żadna kompromitacja stary. Ja kiedyś pracowałam w takim miejscu i raz na jakiś czas tak chłopy podchodziły zagadać i też odmawiałam, bo byłam w związku. Jakbym była wolna to na te kawki bym chodziła pogadac sobie z tymi chłopami bo to były sympatyczne ziomki. Widocznie serio nie mogła iść, nie przejmuj się. Ale zdecydowanie daje plusik za odwagę, przyznaje że to nie może być łatwe tak się zebrać i
  • Odpowiedz