Aktywne Wpisy

annlupin +23
a tak wgl to jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin6654432
Pobierz
czy zdarza wam się skrobać przednią szybę od środka przy minusowych temperaturach? Obecnie w tych okolicach zera widzę sporo wilgoci/niemalze wody, a im dalej w zimę, tym będzie gorzej. Nie wiem, jak temu przeciwdziałać, skad tyle tej wilgoci. Jakieś woreczki z ryżem czy te takie pochłaniacze allegrowe nic nie dają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kiciochpyta #samochody
#kiciochpyta #samochody

-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
-oxygen no incuded
-slay the spire
-vampire survivors
-celeste
co dodalibyście do tej listy?
#gry
Overgrowth :-)
hellish quart,
Half sword
źródło: gotyckie miasto
PobierzPamiętam jak się
Czekam na: Super Fantasy Kingdom, Vehicle no4, Hand of Hexes i Age of Enchacement
@Pwner:
To nawet nie o to do końca mi chodzi w tym wpisie. Lubie te wielkie fabularne gry AAA, ale wychodzą one stosunkowo rzadko i na ten moment co chciałem to ograłem lub czekam na jakieś lepsze deale bo szkoda mi płacić
Oxygen not Included to rewelacja pod kątem mechaniki ale widzę, że już dałeś. Ale od tego samego studia jest też świetny Dont Starve Toogether
A podobne ro Rim World jest Prison Architect
Aaa i oczywiście jeszcze Valhaim też genialne
Oo patapon wygląda mega oryginalnie! Sprawdzę na pewno.
Generalnie wszelkie gry uznawane za hard to master.
Napisane o głębi rozgrywki i tak dalej - jeszcze niektórzy co nieco trafiają (Rimworld, Dwarf Fortress), ale zaraz obok widzę wpisy typu Diablo, albo "Bannerlord za super system walki" (no super system, góra, dół, prawo, lewo, faktycznie) i staję obok.
Excelowe gry Paradoxu też zasługują na uznanie.