Wpis z mikrobloga

ja pitole jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie kawkę w domu, auto zatankowane, najedzony porządnym śniadankiem, zęby umyte. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o zwierzakach na netflixie, piesek siedzi mi na kolanach. Przypominam auto zatankowane wiec zero potrzeb zero cyrku nie musze z nikim walczyc na stacji benzynowej o 10 litrowy limit bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i auto zatankowane. Pozdrawiam #bekazpodludzi

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grzesiok: panie, rosjanie na wioskach to ponoć dalej korzystają z wychodków na zewnątrz, tymczasem ja mieszkam sam i mam 2 łazienki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale oni za to mają atrakcje typu 3 dniowa specjalna operacja, z najnowszym DLC: Dronowanie rafinerii.
Coś za coś
  • Odpowiedz
@Grzesiok: siedzę sobie na ciepłym kiblu w domu, bo przecież nie muszę na przymrozku chodzić do wychodka jak 200 lat temu, ogrzewanie podłogowe ustawione na 23 stopnie bo mnie stać, auto zatankowane, zakupy zrobione, mogę krytykować władzę w internecie bo nikogo to nie obchodzi, mogę sobie normalnie chodzić po ulicy bo żaden wojenkomat mnie nie zgarnie w łapance celem wysłania na przemiał na froncie, pozdrawiam jest w pytę.
  • Odpowiedz
@Grzesiok: ja to trochę jestem niezdecydowany... Tyle stacji benzynowych, na każdej dostępne paliwo, nie wiem czy zatankować dziś, czy jutro
  • Odpowiedz