Aktywne Wpisy

Misaka +378
Adek1243 +2
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Cały świat mówił jaki to będzie postęp dzięki AI. I co? Gdzie te całe Ai. Minęło 5 lat i nikt już nie pamięta i chatgpt, nikt nie używa AI i już nie ma nawet newsów i tym. Gdzie te firmy ci miały urosnąć dzięki ai? Albo te krypto całe? Miało być zajebiscie a wyszło jak zawsze Classic
#ai #chatgpt #sztucznainteligencja #kryptowaluty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Co to za low-quality bait, i to jeszcze z anonima? xD
Faktycznie, nikt nie używa AI oglądasz czasem filmy na YouTube? Mam wrażenie, że połowa contentu jest już generowana przez AI, niektóre filmy są już całkowicie zautomatyzowane przez AI, a niektóre wykorzystują tylko generację dźwięku/obrazu/scenariusza
IMO:
Brednie.
@dejmiend: naczy Ty bardzo dosłownie traktujesz pytanie OP'a a mu chodzi o coś innego tj. AI było i jest promowane na rewolucję na miarę telekomunikacji czy internetu
a moim zdaniem bliżej mu do krypto - no jakby to się rozwija i jest to powiew przyszłości ale to nie oznacza że