Aktywne Wpisy

MonsieurLaBoule +59
o takie #kuchennerewolucje nic nie robiłem
pan konrad absolutna topka czarnych charakterów tego programu
pan konrad absolutna topka czarnych charakterów tego programu
takijeden123 +8
#raportzpanstwasrodka Było pisane, że prezes się boi jeździć to w końcu wsiadł i pojechał do najbliższej wsi żeby pokazać hejterom, że to nie prawda.

Akurat obserwuję na instagramie jednego francuza ze starym amerykańskim autem i pierwszy filmik z brzegu: auto zaparkowane na chodniku, ale nie tylko on tak zaparkował ale citroen przed nim dokladnie to samo. Słabo widać ale za citroenem też stoją na chodniku xD
Różnica jest taka, że u nas za komuny parkowanie na chodniku (dokowanie prawą stroną na krawężniku) było tym domyślnym parkowaniem bo komuchom zapomniało się szerokich ulicach. Natomiast na zachodzie mieli szerokie ulice i stąd nakaz parkowania na drodze
#motoryzacja #prawojazdy
źródło: IMG_0894
Pobierzźródło: images
PobierzNie przegadasz takich, to są typowi przedstawiciele "u sąsiada trawa zawsze bardziej zielona". Tacy najwięcej wiedzą i wypowiadają się o krajach w których nigdy nie byli, albo byli przejazdem w ścisłym centrum(szok, po centrach największych miast, w Polsce, też mało kto autem jeździ) xD Zwiedziłem niejeden kraj zachodni,
Jak to Renault Twingo.
@Zgrywajac_twardziela: a prawdziwą patologią w Polsce jest ilość znaków przy drogach. Ale to akurat nie od kierowców zależy.
@AnanasowyOcelot: wszędzie w polsce plus może włochy i francja z tych bardziej cywilizowanych
W głupiej Pradze spróbuj choć jednym kołem wyjechać poza uliczny parking i zobacz co się stanie.
Jak szukałem info o parkingach w Pradze,to trafiłem na jakieś polaczkowe forum,gdzie sie wymieniali informacjami, byle tylko nie zaplacic 50zl za parking xD
No i byly jakies patenty na parkingi marketowe pod miastem, osiedla na obrzeżach
źródło: hg6eWRwERs8O3wmMX
PobierzW Hiszpanii nie widzialem. Nawet znajomi parkowali 1,5km od domu na podziemnym parkingu. Bylem w 3 miastach
Tacy ludzie powinni miec dozywotni zakaz jakiejkolwiek k---a opcji dostawy.
źródło: high-street-in-alford-in-lincolnshire-england-uk-B4B7FB
Pobierzźródło: obraz
Pobierz@ramirezvaca: no wykopki cały czas szczekają jakby tylko w tej przebrzydłej p0lsce i krajach trzeciego świata się parkowało albo nie daj boże przejechało po przenajświętszym chodniku
Ja to bym
U Niemca też wykopkom się nie podoba przecież, jak bodajże @JudzinStouner kiedyś dla beki pokazywał, tym oszołomom, że tam wyładunek(żeby było śmieszniej z naczepy siodłowego jeszcze, nie z busa xD) z chodnika to nic nadzwyczajnego, to też płakali, że to patologia, i upadły kraj, i wtedy odwoływali się do jakichś innych krajów, co do których oczywiście też mieli wyobrażenie z d--y, a nie że tam faktycznie byli xD