Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +361
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +124
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

Mieszkania w zielonej górze. Mam gdzie mieszkać ale to mieszkanie rodziców i chciałem iść na swoje.
Szukając mieszkania znalazłem 42m za 300k .
Tyle że w nowej soli.
Wydaje mi się to trochę obojętne a może nawet lepiej bo tam jest więcej roboty (nie licząc IT czy innych biur gdzie i tak nie robię)
Ale różowa jest przeciwna.
Głównym argumentemem jest że to dziura oraz dalej od znajomych . No trochę się zgodzę że miasto mniejsze ale jak masz 30 lat co za różnica.
No i raczej w takiej cienie nie ma co liczyć na nowe w zielonej górze
Jak przekonać dziewczynę że tak lepiej. A jak się nie spodoba można przecież sprzedać
#zielonagora #nowasol #mieszkanie #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: No ale ona ma prawo nie chcieć mieszkać w mniejszym mieście, "lepiej" jest subiektywne.
Daleko też nie jest S3 aby pojechać.
Przecież nie proponuje jej wyprowadzki na drugi koniec Polski do
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: no znaczna bo po 30 zeby byc z ludzmi musisz sie krecic po eventach, a nie ze w szkole bedzies