Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
ubog +128
Mieliśmy "Dom Zły", "Dom Dobry", to ja teraz proponuję następny, aktualniejszy film nakręcić, przykładowo "Dom Mój" którego skrócony szkic scenariusza poniżej, może się jakiś reżyser zainspiruje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Historia opowiada o rodzinie Karyny, Sebastiana i małej Julki.
Na początku historii dowiadujemy się, że Seba wyhuśtał się za stodołą, małżonka miała gościnna w kroku nadto być i nie wytrzymał żonkiś bo nigdy porywczym i wylewnym nie był, a-----l bardzo go lubił a
Historia opowiada o rodzinie Karyny, Sebastiana i małej Julki.
Na początku historii dowiadujemy się, że Seba wyhuśtał się za stodołą, małżonka miała gościnna w kroku nadto być i nie wytrzymał żonkiś bo nigdy porywczym i wylewnym nie był, a-----l bardzo go lubił a

#heheszki #lata90
źródło: image
Pobierz@voov100: póki sam nie dostałeś w-------u wracając do domu
@voov100: ale twoich rodziców już tak - i to na pewno miało pośrednio wpływ na ciebie
@voov100: banan z dobrego domu detected
@Damasweger: potem te same jednostki wyjechały do zgniłego zachodu i się trochę uspokoiło. Cywilizacja też postąpiła i jest ich zwyczajnie mniej.
źródło: 507
Pobierz@voov100: Taa, tylko jak z tego powodu jedynym posiłkiem w ciągu całego dnia były cztery kromki chleba z margaryną do pieczenia i musztardą to wychodziło na to, że jednak interesowało.
@voov100: to chyba na banankowych osiedlach bogoli
@voov100: Co to za p---------e xD
Ja urodziłem się w 91 i wiedziałem o przestępczości, bo była k---a wszędzie. Dzielnice, na które nie można wchodzić, które były miejscem ogromnej patologi. Wcale tego nie było widać jak się chodziło do podstawówki lub gimnazjum później i wcale to też nie odbijało
Komentarz usunięty przez moderatora