Aktywne Wpisy

UczesanyPedryl +144
Wykopowicz zdobywający 100k na krypto/giełdzie: Po latach potu i stresu w końcu uzyskałem wyczekiwaną wolność finansową!
Lekarz który zarobił 100k: O, wypłata za miesiąc wpadła.
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #lekarz
Lekarz który zarobił 100k: O, wypłata za miesiąc wpadła.
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #lekarz

J-23cm +175
O tym jak ten trzeci z #ichtroje (alias Jacek Łągwa) stał się moim hostingiem zdjęć na #facebook (inb4, wiem że teraz można wysyłać wiadomości do siebie, ale nasza jednostronna współpraca trwa od siedmiu lat xD)
Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom,
Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom,
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#polityka
źródło: IMG_6106
Pobierz@Emes91: tak, na serio bo gośc jak i wielu mu podobnych napisał prawdę(sprawdz sobie choćby w AI, że to prawda). Fascynaci pociągów są ogólnie pozytywnie zakręceni na tym punkcie. Z resztą nie o tym był ten post...
xDDD Co kolejny post, to coraz lepiej.
A teraz sorry, potrzebuję konsultacji z jakimś ekspertem.od shinkansenów, więc poszukam kogoś z anime w awatarze ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Doktor77: Za PiSu? Nie zdziwiłbym się, daj link to z chęcią poczytam.
Z Siemensem to umowy też szły już za uśmiechniętej koalicji, np: https://www.gospodarkamorska.pl/ocean-winds-podpisalo-umowe-z-cadeler-na-montaz-turbiny-wiatrowej-na-morskiej-farmie-wiatrowej-bc-wind-87569
@WhiskeyIHaze: no tak bo coś takiego jak droga hamowania i rozpędzania się nie istnieje
Ten odcinek nie wygląda ani na długi ani na prosty, więc chyba niezbyt pojedzie z taką prędkością.
@WhiskeyIHaze: Jeśli oferta będzie konkurencyjna czasowo, to myślę, że nie tylko z autami, ale i z lotami można konkurować.
Inna rzecz, że nawet gdy popyt jest, to można nie dowieźć dobrej oferty. PKP swego czasu były mistrzem w wygaszaniu popytu na transport kolejowy, bo najlepiej zarządzało im się
@Synteusz12: a następnie przez liczbę gwiazd we wszechświecie
@FAQGAG: kolejny, fabryki polskie jada na pelnych obrotach, nie sa w stanie na razie wiecej produkowac. Nie rozumiesz, ze swiat nie jest taki prymitywny?