Aktywne Wpisy

Graner +22
klubzangli +6
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

#polityka
źródło: IMG_6106
Pobierz@Shoujiki: żeby zaoszczędzić 15 minut?
Wilk: potrzymaj mi p--o.
Jak myślisz geniuszu zła, ile produkuje sie pociąg? I jak myślisz ile trwa rozbudowanie fabryki?
Problem z prawicowe jest takie że wam sie marzy izolacjonizm. A ten jak wiemy k---a nie działa
Polska zbrojeniowka i wojsko to tak solidny XD temat ze szkoda gadać.
No i co z tego, że zderzak buduję się kilka godzin, a pociąg dłużej. Nie róbmy nic tylko kupujemy zagraniczne bo według wykopkach to trwa długo xD co to za argument. Te pociągi to na jutro muszą być na stacji, że nie ma czasu fabryki rozbudować? Nawet jeszcze
Womp womp, wykopki brzydko piszą womp
No i widzisz, nie masz pojęcia a sie wypowiadasz xD
Tak, fabrykę tego kalibruje rozbudowywuje sie na tyle długo ze zanim wyjedzie z nich pierwszy pociąg to siemensa już będą po pierwszym serwisie.
https://www.rynek-kolejowy.pl/wiadomosci/pesa-sami-zbudujemy-pojazd-na-250-kmh-300-kmh-z-partnerami-124675.html