Aktywne Wpisy

jmuhha +396
Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz
jmuhha +152
wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe,że w takich blokach z lat 80 mieszkania miały po 55 metrów, a teraz standard to jakieś 40? XDDD
źródło: 1000021507
Pobierz

Z wszystkich plusujących 2 osoby dostaną po paczce żelków o wartości minimum 100 zł. Paczka będzie zawierała na pewno coś kwaśnego i żelki malinki. Wysyłka do paczkomatu.
Jesteś tu nowy(-a) i nie znasz jeszcze żelków Gusto? Czas poznać! (。◕‿‿◕。)
Na początek możesz przetestować za 24,90 zł z darmową wysyłką. A potem? Potem to już poznasz kolejne ulubione smaki...
Psssst, przypominam też, że jest u nas spora promocja na Dzień Chłopaka – 22 produkty rabatowane, do 30% zniżki!
#rozdajo #gusto #slodycze #niebieskiepaski
źródło: Dzien-Chlopaka-rozdajo-zelki
Pobierz@daniel-darcio: Brzmi ciekawie, a jak byśmy wybierali tych fajnych? (。◕‿‿◕。)
Wygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 1 października 2025 - 13:30
Liczba zwycięzców: 2
@daniel-darcio: To musimy zaprosić też @ecco
@LZBNZ: Może się w końcu poszczęści (。◕‿‿◕。)
@Akuzativ94: Kwaśna cebula? Malinowa cebula? A może dam znać chłopakom na produkcji, żeby wypuścili cebulowe żelki, hmmmm
@projektant_doktorant: Chyba za bardzo jeszcze mam wiarę w ludzką uczciwość... ʕ•ᴥ•ʔ
@LZBNZ: No wjjjjjesz cooooo.... to się oscypek nazywa jak już, Tomisław Apoloniusz przecie nauczał
@LZBNZ: Jak to ojciec medycyny nowożytnej rzekł, niejaki Paracelsus:
@cielak44: Miałbyś okazję ćwiczyć swoją silną wolę, po 5 sztuk na raz – i max 5 razy dziennie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kaminarii: Raket fjul?