Aktywne Wpisy

ly000 +14
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
r5678 +118
w skali cringu 9/10
źródło: 4b440ca16258f12de7a86bd5993bf0c4
Pobierz

źródło: temp_file1470673828838748721
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Głupie urządzenie
@pedrovegas: To tylko narzędzie.
Jak ktoś się wali młotkiem w palec, to głupi jest młotek, czy jednak młotkowy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ludzie traktują go jako wyrocznie!
@michalcorobisz: a jeśli akurat wtedy dostał zawału? Albo wpadł mąż sąsiadki z którą konsumujący grzybka zbierał grzyby i nie tylko i zastrzelił go z karabeli? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ogólnie zatrucia grzybami są na poziomie straszenia ludzi, ze pożre ich wilk w lesie. Prawdopodobieństwo podobne.
Gdy mówimy o muchomorze czerwonym to oficjalnie w polskich raportach nie zanotowano oficjalnie zgonu po jego zjedzeniu. A na świecie kilka opisanych przypadków i to średnio legitnie udokumentowanych. W Polsce i kilku krajach są prowadzone badania nad substancjami aktywnymi z muchomora czerwonego. Na obecną chwilę mało wiadomo i są na każdą z jego właściwości