Wpis z mikrobloga

@placebo_ to co powiesz o @pysznepl jak pobieraja prowizje, nastepnie doliczaja oplate za usluge dla klienta, a na koncu jeszcze mozesz dac napiwek gdzie np. pizzeria dodala juz oplate za dowoz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 184
@wiesniok no tak, bo każdy ma możliwość dostania fajnej normalnej pracy, szczególnie w mniejszych miejscowościach. Nie obrazaj tych ludzi, szczególnie, ze dostajemy tak szybko te paczuszki dzięki ich pracy (bułki wędliny itd. ( ͡° ͜ʖ ͡°))
  • Odpowiedz
fajnej normalnej pracy

@depechak: Wożenie paczek to fajna normalna praca?Na kazdym zadupiu jest jakiś kołchoz gdzie dostaniesz minimalna na UoP,ci w inposcie to są mózgi którzy dali się złapać na "wysokie" zarobki..uj że musisz założyć działalność,nie masz urlopu itd... Ale ich sprawa ciekawe czy są świadomi że od tej "kawy" muszą odprowadzić podatek xD
  • Odpowiedz
Na kazdym zadupiu jest jakiś kołchoz gdzie dostaniesz minimalna na UoP

@wiesniok: te januszexy kołchozy na zadupiach nie palą się do zatrudniania ludzi na uop, śmieciówka to jest maksymalnie co dostaniesz, a uop to jedynie wtedy, gdy wyczujesz moment gdy będzie im brakowało ludzi do pracy, zaryzykujesz i wymusisz na nich uop bo jak nie to się zwolnisz no i musisz liczyć też na to że autobus z ukrami będzie
  • Odpowiedz
@GrochowskiAlladyn: Jak pracowałem jako kurier w 2019 roku to dostawałem 4k wypłaty netto i z napiwków jakieś 2-3k xD Byli ludzie gdzie za wniesienie np. dywanu na 3 piętro dawali 2 dychy albo flaszkę. Raz jedna babka zamówiła jakieś meble i musiałem z 4 razy biegać na 4 piętro, ale stówkę dała ekstra
  • Odpowiedz