Aktywne Wpisy

mariusz95gd +206
Stało się mireczki, miarka się przebrała i zgłosiłem się sam na leczenie uzależnień. Rodzina ma mnie gdzieś, ale jakoś dam radę. Nie chcę już nikogo ranić swoim pijaństwem, może będzie lepiej jak zobaczą, że chcę wygrać z nałogiem. Pozdrawiam wszystkich ze słynnego Srebrzyska. Mogę zdawać relacje, jeśli ktoś będzie chciał to czytać. Nie jest lekko.
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
#alkoholizm #gdansk #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
źródło: temp_file2908420173581766068
Pobierz
Auto sprawne mechaniczne ale nie odpala. Bezawaryjne XDDD #motoryzacja
źródło: IMG_9401
Pobierz

źródło: IMG_20250929_200054
Pobierz@depechak: Wożenie paczek to fajna normalna praca?Na kazdym zadupiu jest jakiś kołchoz gdzie dostaniesz minimalna na UoP,ci w inposcie to są mózgi którzy dali się złapać na "wysokie" zarobki..uj że musisz założyć działalność,nie masz urlopu itd... Ale ich sprawa ciekawe czy są świadomi że od tej "kawy" muszą odprowadzić podatek xD
@depechak: xD
źródło: praca-dla-magazyniera-wynagrodzenie-pensja-podana-za-2-miesiace-pracy-ale-super-oferta-nie-wierze-ze-bede-tyle-zarabial-miesiecznie-pies-piesel-doge
Pobierz@wiesniok: te januszexy kołchozy na zadupiach nie palą się do zatrudniania ludzi na uop, śmieciówka to jest maksymalnie co dostaniesz, a uop to jedynie wtedy, gdy wyczujesz moment gdy będzie im brakowało ludzi do pracy, zaryzykujesz i wymusisz na nich uop bo jak nie to się zwolnisz no i musisz liczyć też na to że autobus z ukrami będzie