Aktywne Wpisy
Wilk__95 +16
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#p0lka #europa #zachod
źródło: temp_file1175394189902908633
PobierzA może to po prostu głupi wygenerowany obrazek z Ai pod swoją teorię.
Francja: 7% muzułmanów
Rosja :14% muzułmanów
@baal80: To nie jest zdjęcie.
@Krazownik: Nooo, właśnie, w Rosji jest za to głaskany po główce. Jakby wykopki tak kochający ruski mir liznęli chociaż coś z niego i pooglądali jakieś filmy i seriale to by zobaczyli, że Netflix przy tym to pikuś. Tatarzy dobrzy, mądrzy i honorowi itd. Ale po co opierać się