Aktywne Wpisy

Guybrush +475
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
adrdra +87
#primemma Matko bosko mówię, co tu się stanęło
źródło: co tu sie staneło
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
źródło: co tu sie staneło
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Tak już jest, jak kobiety nawijają o walce z równością, ale jeśli do czegoś już dochodzi to chcą być wyjątkowo traktowane ¯\(ツ)/¯
#blackpill #logikarozowychpaskow #przegryw #wojsko #feminizm #bekazpodludzi #wojna #redpill #obowiazkowecwiczeniawojskowe #rownouprawnienie #gownowpis #teatrfigurwoskowych
źródło: zolnierz-indoktrynowano-cie-ze-kobiety-sa-rowne-ale-to-ty-zyjesz-w-okopach-a-kobiety-kreca-dupa-na-tiktoku-w-hiszpanii-na-plazy
PobierzPrawaki - kobiety nie nadają się do wojska, to męska sprawa!
Też prawaki - czemu nie wzięli mojej mamy do wojska, kto mi upierze gacie (╥﹏╥)
Nikt normalny nie chce wojny. Ale dlaczego mamy podział na lepszych i gorszych na froncie czy po prostu w konflikcie? W 2025 roku, kiedy jest tyle roboty nawet poza mięsem armatnim?
@PopeLeon: A lewaki nie lepsi? Może prawakom pan buk każe, ale lewakom 'moje ciało moja decyzja, chyba że jesteś facetem' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kaminarii: Twoje ciało twój okop ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
sloppy job
To tylko kwestia czasu kiedy dotrze to i do nas...
Za to prawaki używają innego argumentu "kobiety rodzą a faceci walczą". To trudniej podważyć, dlatego ja jestem za obowiązkową służbą dla
Ale idąc tym tropem, to powinniśmy raczej podzielić i kobiety i mężczyzn na 2 grupy: tych sprawnych fizycznie i psychicznie, i tych mniej zdolnych do walki. To racja że kobiety są słabsze, ale i nie każdy mężczyzna to 185cm wzrostu i sześciopak, jest wielu chuderlaków o wątłej konstytucji psychicznej - nie wiem dlaczego oni mają walczyć a baba
@jak_ta_lala: tak samo jak równy wiek emerytalny i równe normy dźwigania. Takie rzeczy to w cywilizowanych krajach a nie u nas