Wpis z mikrobloga

@podprace321: ja mam 213,7 cm ale nie patrzę na wzrost u kobiety, moja obecna ma 185 i jest modelką, ale kiedyś umawiałem się z niższymi i było super. Liczy się wnętrze u człowieka pozdrawiam serdecznie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim hmm moj ziomo ma tyle wzrostu co ty i zawsze mówił ze mial malutka kobitę a teraz ma malutka żonę, mówił ze do niego lgną no ale ma w uj peklu to moze dlatego
  • Odpowiedz
@gorobei: @Dietetyq @niezawysoki @KompletnieLosowyLogin mam dwóch znajomych powyżej 190 cm (jeden podchodzi pod 2m) ale:
-Jeden to ciepłe kluchy, spamuje na ig górami co chwilę więc widać że coś próbuje
-Drugi nie za bardzo ma kolegów, potrafił odwołać nasze spotkanie bo rodzice MOZE pojadą gdzieś tam i nie wiem nie potrafi powiedzieć że się umówił? Ma 26/27 lat i ma zakola. Jak był w wojewódzkim i pierwszy
  • Odpowiedz
Mam 197cm i ciężko mi poznać kobietę

@mirko_anonim: mam dokładnie tyle samo wzrostu, babe w miare łatwo znaleźć ale ciężko dopasowaną pod siebie, poniżej 180cm bardzo słabo podobają mi się, nie ma za co złapać, pomacać czy przytulić.

niezly bait

mordo to jest bait
  • Odpowiedz
@KlapekZeusa @podprace321 @Fala_Magnezu @niezawysoki @Dietetyq: bardzo dowartościowujący jest fakt gdy ktoś w takie gadanie jak wyżej nie wierzy, to pokazuje podziw że to taki wiele że aż zdaje sie nie być realne xD

@RychuiPeja: nie chodzi o to że jest ciężkie do uwierzenia, tylko o samą konstrukcje wpisu OPa, który jest ewidentnie napisany pod bait. Po pierwsze wysokie laski z reguły są właśnie szczuple,
  • Odpowiedz
przegrał życie bo nie pasują mu laski o okreslonym wzroście xd No sorry, ale nie

@niezawysoki: jeśli ma trudność znaleźć wysoką, odpowiednią do swojego wzrostu (czyli co najmniej 180cm) to tak, ma p--------e bo to jest praktycznie na równi z problemem niemożności znalezienia jakiejkolwiek.
  • Odpowiedz
bardzo dowartościowujący jest fakt gdy ktoś w takie gadanie jak wyżej nie wierzy, to pokazuje podziw że to taki wiele że aż zdaje sie nie być realne xD

@RychuiPeja: ja już jestem w stanie uwierzyć w każdy problem jaki człowiek sam sobie potrafi wygenerować - ale wbrew powszechnej narracji te "problemy 1 świata" można obiektywnie ocenić

jeśli ktoś ma 197 cm wzrostu i nie umie sobie znaleźć laski - gdzie
  • Odpowiedz
jeśli ktoś ma 197 cm wzrostu i nie umie sobie znaleźć laski

@Dietetyq: problemem jest znalezienie wysokiej a nie zwykłej czyli za niskiej (a w sumie zbyt małej). Sprawdź ile jest wysokich bab, tyle samo co wysokich facetów, praktycznie ich nie ma, dodaj jeszcze fakt że musi się tobie podobać a ty jej. Najłatwiej mają faceci o wzroście ~185cm jeśli chodzi o znalezienie dopasowanej pod siebie partnerki.
  • Odpowiedz
problemem jest znalezienie wysokiej a nie zwykłej czyli za niskiej

@RychuiPeja: o jejku to naprawdę smutne że milioner nie może sobie kupić ferrari testarossa z 84 roku dokładnie w takim kolorze jak mu się podoba, no niemal mi go żal tak samo jak chłopa pańszczyźnianego co dojeżdża do fabryki smrodu rowerem ^^
  • Odpowiedz