Wpis z mikrobloga

Widziałem tutaj wpis odnośnie kanału jednego z akolitów, a mianowicie "Wielkie Odpowiedzi" i wielu z was słusznie stwierdziło, że z gościem jest coś nie tak. Pod filmem Gniazda Nostalgii o wizycie w psychiatryku przyznał się, że ma problemy psychiczne. Nie zrozumcie mnie źle - nie śmieje się z jego choroby, tylko przeraża mnie cyniczne wykorzystywanie takich ludzi przez środowisko ludologiczne. Dając atencje takim osobom przecież pogłębiasz ich problemy, bo oni myślą, że skoro ktoś taki jak Rumun komentuje ich film, to znaczy, że dobrze robią, a jest odwrotnie i napędza ich to do dalszego działania i pewnie pogłębia problemy i fobie.
#kiszak
AntyKuc - Widziałem tutaj wpis odnośnie kanału jednego z akolitów, a mianowicie "Wiel...

źródło: Zrzut ekranu 2025-09-29 o 08.46.13

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bo każdy normalny po dłuższym oglądaniu Kiszaka łapie o co tam chodzi i przestaję oglądać albo ląduje tu na tagu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AntyKuc: Gniazdo nostalgii też promowany przez logoludów. Przeszedł wszystkie soulsy przy aprobacie guru. Miał doznać oczyszczenia i poznać samego siebie po przejściu soulsów (taka narracje prowadzą logoludzy), a skończył w psychiatryku.
Może te soulsy to jednak nie działają i lepiej pograć sobie w Stardew Valley albo Animal Crossing?
  • Odpowiedz
@Klotrimazol: z tego co pamiętam po skończeniu wyzwania od kiszaka sam dał mu wyzwanie żeby przeszedł monster huntery a ten go olał ciepłym moczem, ciekawe czy takie potraktowanie przez idola mogło się przyczynić do jego stanu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dając atencje takim osobom przecież pogłębiasz ich problemy,

@AntyKuc: Razem z kilkoma innymi osobami zwracałem na to uwagę już kilka miesięcy temu, ale odzew był żaden.
  • Odpowiedz