@Turbullah: to jeden z przydupasow. Prawdopodobnie nawet nie gra w gry tylko czeka na materiały od swoich panów by potem skleić kolejna chujnie, która obejrzą na live XD. Odpaliłem materiał z silenta i odpadłem w 5 minucie tego p---------a
@Kuntakinte666: Masz tutaj wszystko z czego słyną ludogłąby. -J-----e Ubi -Narzekanie na najmniejsze przewinienia w gamingu -Wylewanie swoich żalów na zasadzie *Jaka ta branża zła i kiedyś było lepiej* Ale nie mam pewnośc,i czy to w ogóle ma jakieś kontakty z innymi twórcami półrecek
@Turbullah: widziałem kiedyś jeden film jak Kiszak oglądał. Nieskoordynowany potok myśli ciągnący sięprzez 15 minut (w sensie oczywista oczywistość, że gość ma cokolwiek nierówno pod kopułą) a Kiszak na poważnie komentował tę odklejkę
@Turbullah: To coś to jest chyba najgłupszy kanał na temat gier jaki widziałem do tej pory. Kiszak p--------ł po prostu jakąś tam głupotę na żywca z tym strojem królika z deluxe, a ten na poważnie napisał i odczytał scenariusz w którym jest to pierwsza przez niego wymieniona wada i tak opowiada o tym przez minutę i przywołuje Freuda xD Przeliczanie godzin gry i "ilości oręża" na pieniądze, a do nazwania
@Turbullah: Dotrwałem do 1:53 i dalej nie jestem w stanie tego oglądać, Boże jakie to jest k#w@ nudne. Już nie mówiąc o tym, że ty gada o rzeczach które nikogo totalnie nie interesują normalnego. Jakby ludzie chcą grać w gry czerpać z tego rozrywkę a nie rozmyślać nad sposobem rysowania i silnikiem użytym w grze. Dla większości to oni by mogli nawet zrobię tę grę na silniku 1.9 TDI
@Turbullah: ale psychiatryk, tego freethinkera nie idzie słuchać. Pomijając grę to trzeba zgłaszać jako materiał szerzący nienawiść, bo to g---o jest szkodliwe społecznie.
@francis0440: Jaka afera będzie jak logoludy sie zagłębią w tematyke bloodborne'a i wyjdzie że to nie jest jednak cool guy walczący cool broniami z silnymi bossami. XD
Kiedy za bardzo wjedzie Arek i Kiszak z domieszką zakładu psychiatrycznego
źródło: er
Pobierz-J-----e Ubi
-Narzekanie na najmniejsze przewinienia w gamingu
-Wylewanie swoich żalów na zasadzie *Jaka ta branża zła i kiedyś było lepiej*
Ale nie mam pewnośc,i czy to w ogóle ma jakieś kontakty z innymi twórcami półrecek
Borderlandsy to gowno gra i sam bym ja przeoral, no ale chlop niezla gimnastyke robi w paru momentach
źródło: temp_file487066496494281396
Pobierz