Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +78
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
wfyokyga +62
źródło: temp_file264127117035079903
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
źródło: temp_file264127117035079903
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#wojna #rosja #ukraina
@EditorTM: to s--------j już dzisiaj, nie wiem na co niby czekasz, nikt Cie tu nie będzie trzymał, wręcz przeciwnie.
Z drugiej strony jeszcze mi słabiej, jeślibym musiał uciekać z kraju przez jakichś kacapów. Więc pewnie bym został w kraju. Bo urągałoby mi
Polska Ci nic nie dała? Ja rozumiem, urodziłbyś się gdzieś na brzegu Mekongu, albo w brazylijskiej faweli, byłbyś pełniejszym człowiekiem. Że też los skazał Cię na życie w Rzeczypospolitej. Ale nic straconego, wyjedź juz teraz.
Komentarz usunięty przez moderatora
@kerfusuwu: Masz rację w jakiś sposób. Natomiast tutaj też trzeba brać pod uwagę przede wszystkim fakt, że część ludzi wypowiada się w taki wręcz ciepły sposób o PRL-u ponieważ zwyczajnie wtedy życie było dla nich łatwiejsze a do tego byli młodsi na przykład. Paradoksalnie wydaje mi się,
@STM32_bujneo: W jaki sposób pojedyncze przykłady, w dodatku najbardziej skrajnej patologii, prawdopodobnie nałykane w necie albo z opowiadań pokazuje przekrój społeczeństwa? xD Ty wiesz co to znaczy "przekrój społeczeństwa" ?
Porównanie z autem idiotyczne, miałoby sens gdybyś posiadał po kilkaset aut dziennie (tyle ile masz całkowicie normalnych spotkań).
Nie interesuje mnie przekonywanie jakichś randomów xD Podsumowuję tylko kłamliwą retorykę, ewentualnie zwykłe brednie.