@SmokStarodawny: odkąd pamiętam. Już w latach 2000' przed gimnazjalnym sklepikiem szkolnym stało zawsze parę takich mend i żebrało o 20 groszy. Raz jedna się drugiej głośno chwaliła że z frajerów z(ż)ebrała 26 zł w jeden dzień. Sam kilka razy z litości dałem a potem przestałem, za to simpów już wtedy nie brakowało więc i nauczyły się że mogą
@Gawith_Apricot: na discordzie są serwery, na których typki się wymieniają paczkami zdjęć z wycieków z OFa, żeby mieć content do udawania laski w internecie i zarabiają na tym takie gargantuiczne pieniądze, że górnictwo i IT może im buty lizać xd
@Gawith_Apricot Metody i skala się zmieniły, ale zasada jest ta sama - baby są (w dużej części) jak dzieci. Testują bez końca i jak się nauczą, że coś mogą, to potem ciężko jest je tego oduczyć, a inne idą w ich ślady. Nawet jeśli godzi to w ich godność albo ma opłakane skutki na dłuższą metę.
Za to faceci to w dużej mierze j*b*ne simpy, które im to umożliwiają. Myślę że
@Gawith_Apricot: Raczej kilka różnych kont na różne słupy, które obsługuje inny gość i bierze % od każdej transakcji, którą przyjmie i po drodze zalegalizuje. Te typki mają działalności gospodarcze, nie pytaj skąd wiem xd
@totem_lesnych_ludzi: To tam takie kwoty są, że aż trzeba zalegalizować to? To jednak nie znałem do końca skali tego scamerstwa. Myślałem, że sobie bolki przytulają ze 2-3k miesięcznie.
źródło: temp_file4352980423820178604
Pobierzod kiedy wynaleziono generatory fejkowych rozmów na messengerze
Za to faceci to w dużej mierze j*b*ne simpy, które im to umożliwiają. Myślę że
źródło: images-4
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Mysteri0nke, typiarom:
• Ona jest typiarą. — liczba pojedyncza
• Mówiłem to tym typiarom. — liczba mnoga.
@Gawith_Apricot: Raczej kilka różnych kont na różne słupy, które obsługuje inny gość i bierze % od każdej transakcji, którą przyjmie i po drodze zalegalizuje. Te typki mają działalności gospodarcze, nie pytaj skąd wiem xd