Aktywne Wpisy

panKrzysztofKrawczyk +226
#olx ehhh, w każdym ogłoszeniu wyraźnie napisałem, że tylko odbiór osobisty. Gość chce z 900zł zejść do 500zł XD ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000010152
Pobierz
koniolizator +922
Nie pijcie kawy w pracy!
Kofeina to podstęp pracodawcy, aby eksploatować Twój organizm ponad normę w czasie pracy. Musisz przechytrzyć system - w pracy bądź zaspany, regeneruj się, odpoczywaj. Jeżeli masz gdzie uciąć komara - wykorzystaj to. W pracy nie ma przyjaciół, oprócz jednego - kibla. Deadline to tylko nazwa, nikt tak naprawdę nie umiera. Oszczędzaj siły na życie po pracy. #pracbaza
Kofeina to podstęp pracodawcy, aby eksploatować Twój organizm ponad normę w czasie pracy. Musisz przechytrzyć system - w pracy bądź zaspany, regeneruj się, odpoczywaj. Jeżeli masz gdzie uciąć komara - wykorzystaj to. W pracy nie ma przyjaciół, oprócz jednego - kibla. Deadline to tylko nazwa, nikt tak naprawdę nie umiera. Oszczędzaj siły na życie po pracy. #pracbaza

źródło: temp_file4352980423820178604
Pobierz@IluzjaWIBORu Mordo byłeś wtedy w podstawówce, no oscamowały cie. Wyobraź sobie, że 20 latek wysyła blika jakiejś typiarce z neta z którą tylko pisał. Pieniądze które zarobił albo kieszonkowe od rodziców. To jest porażka. A poznałem takiego jednego co kilka stówek wysłał dziewczynie która miała pociągiem przyjechać na s-x do niego. Bidulek pojechał odebrać ją na dworcu. Dziewczyna (albo chłop) nie przyjechała. No miał wtedy
od kiedy wynaleziono generatory fejkowych rozmów na messengerze
Za to faceci to w dużej mierze j*b*ne simpy, które im to umożliwiają. Myślę że
źródło: images-4
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Mysteri0nke, typiarom:
• Ona jest typiarą. — liczba pojedyncza
• Mówiłem to tym typiarom. — liczba mnoga.
@IluzjaWIBORu To już nawet nie chodzi, że nie mają sióstr. Zobacz jaka kadra jest w szkołach od najmłodszych lat. Chłopcy są kastrowani mentalnie przez nauczycielki i swoje matki/babcie. Wmawia się im, że
@Gawith_Apricot: Raczej kilka różnych kont na różne słupy, które obsługuje inny gość i bierze % od każdej transakcji, którą przyjmie i po drodze zalegalizuje. Te typki mają działalności gospodarcze, nie pytaj skąd wiem xd