Aktywne Wpisy

dream_big +17
Cześć,
Myślę, że (MOŻE) jestem już gotowa aby bardziej poprawić jakość mojego życia i zacząć spełnianie moich marzeń.
Chciałabym dać tutaj dla siebie notatkę aby pod koniec roku móc zobaczyć czy odważyłam się i czy udało mi się spełnić moje marzenia/cele, które sobie postawiłam.
Chciałabym zrealizować te cele na 2026:
-> przeprowadzić się
-> zmienić pracę gdzie będę zarabiać min 5500zł netto
Myślę, że (MOŻE) jestem już gotowa aby bardziej poprawić jakość mojego życia i zacząć spełnianie moich marzeń.
Chciałabym dać tutaj dla siebie notatkę aby pod koniec roku móc zobaczyć czy odważyłam się i czy udało mi się spełnić moje marzenia/cele, które sobie postawiłam.
Chciałabym zrealizować te cele na 2026:
-> przeprowadzić się
-> zmienić pracę gdzie będę zarabiać min 5500zł netto

Melkovva_ +21
#20latwykopu
Boże drogi tyś miłością xD
Trafiłam tu przez przypadek i w sumie zmuszona w 2014 roku bo pewien jegomość kazał mi wstawić zdjęcie cycków z jego nickem ...
No a potem sam zrobił mi życiową aferę ale nie ważne #kmwtw
Boże drogi tyś miłością xD
Trafiłam tu przez przypadek i w sumie zmuszona w 2014 roku bo pewien jegomość kazał mi wstawić zdjęcie cycków z jego nickem ...
No a potem sam zrobił mi życiową aferę ale nie ważne #kmwtw
źródło: 30194
Pobierz

źródło: temp_file4352980423820178604
Pobierzod kiedy wynaleziono generatory fejkowych rozmów na messengerze
Za to faceci to w dużej mierze j*b*ne simpy, które im to umożliwiają. Myślę że
źródło: images-4
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Mysteri0nke, typiarom:
• Ona jest typiarą. — liczba pojedyncza
• Mówiłem to tym typiarom. — liczba mnoga.
@Gawith_Apricot: Raczej kilka różnych kont na różne słupy, które obsługuje inny gość i bierze % od każdej transakcji, którą przyjmie i po drodze zalegalizuje. Te typki mają działalności gospodarcze, nie pytaj skąd wiem xd