@Gawith_Apricot: one miały około 400 mb wszystkie więc cała gra miała zapewne poniżej 20 GB. Chętnie bym kupił grę albo przynajmniej konto premium na Rapidzie żeby szybciej pobierać ale takie czasy że nawet nie wiedziałem jak coś w internecie zapłacić no i nie miałem żadnej kasy
@Gawith_Apricot: w 2006 lub 2008, nie pamiętam. Mieliśmy laborki na kompach. Speed test pokazywał 8mb/s !!!! Kumpel wykupił premium i w jedne laborki 1,5h potrafił ściągając 1film. Na tamte czasy szok
@Krupier jdownloader ogólnie spoko sprawa. Kiedyś w akademiku zrobili nam ten światłowodu i dostałem znacznie szybsze łącze internetowe na dodatkowym interfejsie. Wiec postawiłem każdy mógł wejść od środka na webserver jdownloadera i wrzucał liste linków do pobrania. Spodobała mi sie wtedy usługa do odczytywania captcha. Można było za jednym razem przepisać z 20 a potem w odpowiednich momentach gdy startowały kolejne pliki jakiś hindus wpisywał w zamian 15 razy. Plus tego
Jak ja pamietam, to na DW jak uploader wrzucal cos, to nie byl na jednym serwisie, tylko na 2-3 i bylo mozna w ten sposob rownolegle pobierac z darmowych. Tez mi sie przypomnialo ze byly takie strony, co za klikanie w reklamy dawaly jakies grosze, bylo trzeba miec zalozonego paypala gdzie przelewali dolary Tam bylo chyba cen za klikniecie w reklame, jak byly happy hours (w wielu miejscach kiedys byly takie, nawet
@witkacyborewicz: Nadal istnieje i ma się świetnie, i wbrew pozorom dalej się przydaje. Niektóre stronki dalej korzystają z tych gównianych stronek z timerami i captchami z którymi JD2 radzi sobie fenomenalnie, no i do tego masz wsparcie kont, pobieranie równoczesne które jest zbawieniem na np. Internet Archive, głębokie skanowanie linków i pierdyliard innych funkcji. https://jdownloader.org/jdownloader2
#xtb #gielda my tu bekę kręcimy a w HQ pewnie mają pełne gacie. Mało znany fakt ale członkowie zespołu it mogą mieć ptsd po takich sytuacjach i to nie jest żart.
źródło: 1111111111
PobierzSpodobała mi sie wtedy usługa do odczytywania captcha. Można było za jednym razem przepisać z 20 a potem w odpowiednich momentach gdy startowały kolejne pliki jakiś hindus wpisywał w zamian 15 razy.
Plus tego
Tam bylo chyba cen za klikniecie w reklame, jak byly happy hours (w wielu miejscach kiedys byly takie, nawet
https://jdownloader.org/jdownloader2