@botereq: i jak to bedzie dzialac? Kupilem i sprzedalem nieruchomości w tym miesiacu. Teraz kazdy bedzie mógł wejsc i zobaczyć kto od kogo i za ile kupił? Pytam bo nie wiem
@botereq: kerwa ta polska 2050 to mi zaczyna imponować normalnie
Jeszcze sie okaże, że kurde robiąc to czego oczekuje społeczeństwo zyskają w sondażach, i co to będzie dla innych parti jak się okaże, że partia która spełnia obywatelskie postulaty zyskuje w sondażach zamiast mówić o pesudopatryiotyzmie i chwaleniu się nic nie znaczącymi sukcesami albo obiecując więcej socjalu xd
@bn1776 Nie mają swoich mediów, a to się teraz liczy najbardziej dla tego głupiego społeczeństwa. Ja się spodziewam, że w nagrodę w kolejnej kadencji nie przekroczą progu wyborczego.
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#nieruchomosci #polityka
Jeszcze sie okaże, że kurde robiąc to czego oczekuje społeczeństwo zyskają w sondażach, i co to będzie dla innych parti jak się okaże, że partia która spełnia obywatelskie postulaty zyskuje w sondażach zamiast mówić o pesudopatryiotyzmie i chwaleniu się nic nie znaczącymi sukcesami albo obiecując więcej socjalu xd
Nie mają swoich mediów, a to się teraz liczy najbardziej dla tego głupiego społeczeństwa. Ja się spodziewam, że w nagrodę w kolejnej kadencji nie przekroczą progu wyborczego.
@Pracuje_zdalnie_chyba: to ciesz się póki możesz, bo są pod progiem wyborczym