@chlodna_kalkulacja: Z perspektywy czasu to paradoksalnie wolałem te wszystkie Molesty, HG i inne Peje, bo przynajmniej nie udawali tytanów intelektu. Ot, dresiarska muzyka dla dresiarzy, oczywiście to, że byli dresiarzami nie robiło z nich z automatu patusów.
Natomiast to wszystko co powstało przez ostatnie kilkanaście lat, te wszystkie przeintelektualizowane jazzohiphopy opakowane jak jakieś dzieła filozoficzne albo reportaże z życia w Polsce, to absolutny kicz i tandeta. Nie znam żadnej osoby,
Natomiast to wszystko co powstało przez ostatnie kilkanaście lat, te wszystkie przeintelektualizowane jazzohiphopy opakowane jak jakieś dzieła filozoficzne albo reportaże z życia w Polsce, to absolutny kicz i tandeta.
@plyty_chodnikowe taco szczególnie ale lata wstecz też się zdarzały przeintelektualizowani goście jak np ten typ mes czy luc. No muzyka ewoluuje, niekoniecznie w dobrym kierunku
@Sathanas_Gloriam: ja myślałem, że gorzej już niż po "Jedziemy po zioło" z polskim rapem nie bedzie, no ale się myliłem. I mówię to jako fan polskiego rapu, ale tego sprzedponad 20 lat
@chlodna_kalkulacja: Z perspektywy czasu to paradoksalnie wolałem te wszystkie Molesty, HG i inne Peje, bo przynajmniej nie udawali tytanów intelektu. Ot, dresiarska muzyka dla dresiarzy, oczywiście to, że byli dresiarzami nie robiło z nich z automatu patusów.
Natomiast to wszystko co powstało przez ostatnie kilkanaście lat, te wszystkie przeintelektualizowane jazzohiphopy opakowane jak jakieś dzieła filozoficzne albo reportaże z życia w Polsce, to absolutny kicz i tandeta. Nie znam żadnej osoby,
@Logika_wykopu: Zapoznałem się z tym kawałkiem od początku do końca i uważam, że nie zjada nawet 1%, a do poważnej muzyki nie ma w ogóle podjazdu i taka jest prawda.
@Sathanas_Gloriam: zawsze beka z audiofili neofitów xD A potem przychodzi taki #topwszechczasow i okazuje się że dziady od 40 lat biją kunia do tych samych kawałków, ewentualnie ze świeższych rzeczy dorzucają jakieś hymny dla boomerów (np z całego złota zrobionego przez Rammsteina biorą średnie Radio XD)
źródło: image
PobierzNatomiast to wszystko co powstało przez ostatnie kilkanaście lat, te wszystkie przeintelektualizowane jazzohiphopy opakowane jak jakieś dzieła filozoficzne albo reportaże z życia w Polsce, to absolutny kicz i tandeta. Nie znam żadnej osoby,
@Sathanas_Gloriam: Przykłady?
Ten kawałek zjada 99% pierdów dla starych dziadów co słuchacie i taka jest prawda.
źródło: image
Pobierz