@editores: Trochę wstyd... po to wymyślili zasłonę dymną, że będzie promował język polski, bo to język z 1000-letnią historią i jest z niego dumny. Mam nadzieję, że jak już został tym prezydentem będzie się go uczył. Jak on się dogada w kuluarach? chyba że się obrazi na wszystkich jak to pisowcy mają w zwyczaju i nie będzie przystępował do żadnych rozmów z kimkolwiek.
@malin90: Mamy jeden w gorszych okresów w historii. Liczą się osobiste kontakty i szybka reakcja. Co zrobili Polacy? wybrali faceta, który dogaduje się co najwyżej z zerem Cenckiewiczem i sprzedawcą środków pobudzających (w ONZ leciał na workach pod dziąsłem.).
@editores: Typ ma vibe takiego typowego tępaka. Tragicznie się go ogląda. Sram na PiS od zawsze, ale wystawienie na prezydenta kogoś bez kompetencji to było oplucie Polaków. Prezydent który nawet angielskiego nie zna w tych czasach. Jak on chce się odnaleźć na spotkaniach i w luźnych rozmowach „na korytarzu”? Będzie tłumacza na plecach nosił? Dramat. Dobrze że mamy chociaż Sikorskiego w MZS to nadrabia i naprawia nasz wizerunek.
@editores: Było czarno na białym co to za facet, ale nie przeszkadzało im to. Imponowało to że jest silny i zgrywa "twardziela". Nie obchodziło ich że nie ma doświadczenia politycznego, nie ma pojęcia o polityce a startował na stanowisko prezydenta, czyli głowy państwa. I co najlepsze - już niektórzy po miesiącu robili z niego "męża stanu"
https://youtu.be/XidLyDmOkEs?si=3zFfgzCjs5i4LYpO
#bekazpisu #polityka #nato #usa #polak
Co zrobili Polacy? wybrali faceta, który dogaduje się co najwyżej z zerem Cenckiewiczem i sprzedawcą środków pobudzających (w ONZ leciał na workach pod dziąsłem.).
Wstyd się przyznać, że się jest Polakiem.
źródło: {DE777994-920A-437B-922C-892BFABD68C3}
Pobierz