Wpis z mikrobloga

#przegryw niby taka k---a epidemia samotności a spotkałem w realnym życiu może 2 przypadki inceli, takich prawdziwych inceli którzy nigdy nie byli w związku i nie mają na niego szans. No i ja trzeci xd
Reszta wszyscy których znam mają kogoś albo mieli a sami są tylko chwilowo. Gdzie są ci incele? Moze to tylko miejska legenda?
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@biedakwsiowy Głównie rozchodzi się o brak dynaminy, kobiety lubią dynamicznych pajaców ze z-------i żartami.

Co innego, że jak jesteś brzydki to cieżko dziewczynę będzie utrzymać przy sobie, ale wejść w związek szansę są z tym wyżej
  • Odpowiedz
@biedakwsiowy ja wiem że tutaj przegryw/incel to ten kto nawet nie dotknął kobiety ale uwierzcie mi że wolałem być kimś takim (a byłem taki w wieku ok25lat) niż to co jest teraz tzn zdradzany przez kobiety na rzecz zagranicznych ciemnych chłopców albo bycie w związku małżeńskimi z kobieta która się ciebie brzydzi i mówi ci to niemalże wprost. Przegryw nie jedeno ma imię.
  • Odpowiedz
@biedakwsiowy: to jest właśnie efekt Internetu. Przez to, że incele chętnie piszą, że są incelami, masz wrażenie, że jest ich wielu. Zwykli ludzie nie piszą raczej "hej, jestem żonaty i pracuję na poczcie", bo każdego g---o to obchodzi.
  • Odpowiedz
@biedakwsiowy: Gdzie są ci incele? Moze to tylko miejska legenda?

Nie spotkasz ich, bo siedzą w swoim pokoju u starych. Nie wychodzą z domu bo nie muszą, no chyba, że po piwko. Nie mają życia towarzyskiego, bo jest szybki internet na chacie. A nie muszą pracować bo renta i rodzice.
  • Odpowiedz