Aktywne Wpisy
p0melo +15
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +124
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Dlaczego ludziom przeszkadza gniazdownictwo? Jak dorosłego chłopa nie stać na własne mieszkanie a ma w miarę blisko pracę i spoko relacje z matką, dokłada się, pomaga to co ma zrobić? Zresztą co miałby robić sam w tym mieszkaniu całymi dniami już nie mówiąc o tym, że nikomu je nie przekaże dalej? Jak od lat jest sam, wszystkie stare koleżanki po ślubie, na #tinder 0 par czy zagadywanie na żywo nic nie daje. Tak to przynajmniej sobie można trochę kasy zaoszczędzić a nawet zainwestować w siebie typu: auto, ciuchy, może jakieś podróże, zrobić zęby czy realizować jakieś hobby. Przecież i tak dostanie dom rodzinny w spadku więc jedyne co zostaje to przeczekać ale w międzyczasie inwestować w siebie a nie przewalić na głupoty to wydaje mi się sensownym rozwiązaniem.
#przegryw #przegrywpo30tce #blackpill #mieszkanie #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@De_Fault: Idealnie napisane.
Dotychczas słyszałem kobieta jest w trybie demo na początku związku gdy jej zalezy.
Polak mieszkający z rodzicami z powodu kosmicznych cen nieruchomości/najmu, chcący sobie coś odłożyć - przegryw, odpad.
Włoch, któremu matka pierze gacie, bo mu tak wygodnie albo habibi mieszkający na kupie z rodzicami, rodzeństwem i dziadkami - metafizyka, spotkanie z najwyższym.
@De_Fault: To totalnie zależy od rodziców/rodzica. Jako singiel który i tak ma nikłe szanse na kobietę i tak nie sprowadzasz ich na chatę. A jak będziesz miał jakiegoś farta raz na milion, to masz wystarczająco hajsu na hotele.
Znam ludzi gdzie jedyny kontakt z rodzicem w domu to
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@De_Fault: I tak
@Pharos: a no prawda, i tak źle i tak niedobrze. Dla mnie jednak nieco lepiej na psychikę działała ta opcja z mieszkaniem samemu. Pewnie złudny cope że się kogoś pozna (a finalnie nie poznałem nikogo) ale mózg się musi czymś karmić. Możliwe że nie potrafię