Wpis z mikrobloga

Siema. Przychodze do Was z pytaniem. Od 1,5 roku mieszkam na Filipinach i z moja dziewczyną zakładamy mały biznes polegający na handlu bambusem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szukamy nazwy pod którą zarejestrujemy punkt sprzedaży, może macie jakieś pomysły ( ͡° ͜ʖ ͡°) nazwa musi być po angielsku. Na razie wymyśliłem "Bamboo Bambus" ale nie wiem czy to dobra nazwa hahaha. Jeżeli wykorzystam nazwę to dla pomysłodawcy przewidziana nagroda, bambus o wartości 500 zł do odbioru u nas w punkcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #handel
  • 108
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@arturo1983: to weź pod uwagę czy chcesz zaoszczędzić na druku. Jak będziesz miał logo jednokolorowe bez detali, to banery będą tańsze, a dokumenty będą dobrze wyglądać czarno-białe.

Jeżeli sprzedajecie w detalu, to jednokolorowe logo można drukować na makulaturowych pudełkach żeby sprawiać wrażenie eko.
Jeżeli sprzedajecie w hurcie, to jednokolorowe logo będzie łatwiej malować sprejem z szablonu na skrzyniach i opakowaniach zbiorczych.

Do tego także tanie będzie zamawianie kartonów z logo
  • Odpowiedz
  • 0
to weź pod uwagę czy chcesz zaoszczędzić na druku. Jak będziesz miał logo jednokolorowe bez detali, to banery będą tańsze, a dokumenty będą dobrze...

@Majkel2008: Dzieki za rade. Bambus nie będzie w nic pakowany, będzie leżał na placu i czekał na klientów, będzie to bambus budowlanym różnej długości. Logo potrzebne na baner i ulotki reklamowe
  • Odpowiedz
Was z pytaniem. Od 1,5 roku mieszkam na Filipinach i z moja dziewczyną zakładamy mały biznes polegający na handlu bambusem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szukamy nazwy pod którą zarejestrujemy punkt sprzedaży, może macie jakieś pomysły ( ͡° ͜ʖ ͡°) nazwa musi być po angielsku. Na razie wymyśliłem "Bamboo Bambus" ale nie wiem czy to dobra nazwa hahaha. Jeżeli wykorzystam nazwę to dla pomysłodawcy przewidziana
  • Odpowiedz