Wpis z mikrobloga

Nie moge się doczekać wykopków z #neuropa jak wejdzie system kaucyjny.

Bedzie pewnie taka sama narracja jak z zakretkami przytwierdzonymi do wieczka butelki.

Teraz to nie gubie butelek.

Przynajmniej zgniatac butelki nie trzeba i hałasu robić na cały blok.

Mój piesek jest spokojniejszy, odkad nie słyszy hałasu zgniatania butelek

Dzieki temu, ze oddaje butelki to więcej chodzę.

Haha, prawaki nawet nie wiedzą jak się te maszyny obsługuje, beka.

Ewentualnie jak się taka narracja nie uda to beda mowic o lobbystach, konieczności opodatkowania bogatych, czy tam podatku katastralnym od trzeciej nieruchomości, bo wiadomo czyja to wina ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Eh ( ͡° ʖ̯ ͡°).
#systemkaucyjny #bekazlewactwa
Dawul - Nie moge się doczekać wykopków z #neuropa jak wejdzie system kaucyjny. 

Bedz...

źródło: 6ca

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ten system powstał bo p0laczki to yebane nieroby, cfaniaki, brudasy i śmieciarze. Zbyt duża ilość niesortowanych odpadów bo wielki husarz p0lak nie będzie tego robił bo to zachodnie, z zgniłego zachodu, a mój dziadek to normalnie w piecu palił śmieciami albo wywoził do lasu, wylewał do rzeki, wywalił do rowu - i komu to przeszkadzało?

@Berkel_88: ty k---a jakiś upośledzony jesteś? nie potrafisz napisać jak człowiek?

Przecież ten przepis nie wpłynie
  • Odpowiedz
taka sama narracja jak z zakretkami przytwierdzonymi do wieczka

@Dawul: Póki co wykop codziennie narzeka na te przytwierdzone nakrętki, więc pewnie analogicznie potem będzie wieczne narzekanie, że muszą chodzić, pamiętać itp.
  • Odpowiedz
  • 5
@Dawul bez kitu ameby beda bronic obecnego ksztaltu tego bubla. Serio dalo sie to zrobic tak zeby kazdy byl zadowolony. Zgniecenie butelki zeby byl widoczny qr to nie jest zbyt trudne.
  • Odpowiedz
@Dawul: ja wiem, że teraz jak ktoś powie słowo "ekologia" to już jest turbo lewakiem i należy go wbić na pal, ale czy to jest coś złego, ż chcemy lepiej segregować plastik? Chyba fajnie, że butelka zamiast skończyć w rowie albo gdzieś w jakiejś rzece zostanie przetworzona i wykorzystana jeszcze raz?
  • Odpowiedz
@Dawul: teraz nie dacie rady wcelować w automacie do butelek w dziurę? W sumie nic nadzwyczajnego to nie będzie, bo przeciętny prawaczek przegryw jedyną dziurę, jaką widział to w ścianie jak tynk skruszał z brudu.
  • Odpowiedz
ten system powstał bo p0laczki to yebane nieroby, cfaniaki, brudasy i śmieciarze.

@Berkel_88: Polska jest jednym z najczystszych krajów w UE i ciągle się poprawia. Wyjedź czasem za granicę ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz