Aktywne Wpisy

mdfk +124
2.5 roku temu zwolnili mnie z krypto startupu (#androiddev here), płacili dobrze bo $11k/msc ale po tym już miałem troche dość pracy dla innych i postanowiłem pójść all-in i zostać #programista15k na swoim
long-story short, udało się i teraz żyję głównie z moich aplikacji, na screenshocie jedna z nich (slonoise.com), zarabia jakieś $1k+/msc
w szczytowym momencie zarabiałem $8k/m z moich apek, teraz około $2-3k/msc i buduję dalej
zastanawiam
long-story short, udało się i teraz żyję głównie z moich aplikacji, na screenshocie jedna z nich (slonoise.com), zarabia jakieś $1k+/msc
w szczytowym momencie zarabiałem $8k/m z moich apek, teraz około $2-3k/msc i buduję dalej
zastanawiam
źródło: CleanShot 2026-01-03 at 20.17.13@2x
Pobierz
luke-mat +7
Prawda jest taka, że dzisiaj wszyscy zazdrościmy #usa :) (no może oprócz neuropki)
-rządzą całą półkulą
-ich waluta rządzi światem (póki co)
-mają najsilniejszą armię
-mają najlepsza technologię
-płace specjalistów to są tam sky is the limit, w Europie programista osiągnie te kilka tysięcy euro, a tam zwykłe kodoklepacze osiągają po $600k rocznie
-rządzą całą półkulą
-ich waluta rządzi światem (póki co)
-mają najsilniejszą armię
-mają najlepsza technologię
-płace specjalistów to są tam sky is the limit, w Europie programista osiągnie te kilka tysięcy euro, a tam zwykłe kodoklepacze osiągają po $600k rocznie

https://pomagam.pl/patrycja_wuwer
@razdwatrzy55: weź jeszcze raz zobacz i porównaj dane odbiorcy i tytuł xD masakra, beka z Ciebie xD
Nie wiem ale wiem XDDDD
Siądzie na d*pie na jakiś czas to odłoży na spłatę.
@razdwatrzy55: yyy apka banku automatycznie?
Jak ma zero taniej jej ogłpsić bankrudztwo, ale nie Lepiej żebrać...
Chyba sam założę zbiurkę jak go tak dobrze ciągnie. :(
Podaż napędza te reklamy...
Ja bym szedł inaczej xD i pozywał FB że wstawia, wstawiał i ciągle wstawia reklamh oszustw... które WIDAĆ od RAZU. Gdzie kilku zatrudnionych pracowników z nieco wyższym IQ na dany regio/język od razu to dostrze... ale nie Google/FB ładuje i zezwala na te reklamy, a nawet JAK się
Abstrahując od samego scamu, czy wśród zetek istnieją kobiety bez problemów psychicznych, które nie chodzą non stop na jakieś terapie?
@jandiabeldrugi: bo ona drogie akcje kupiła, a trzeba tanie akcje kupować
xD xD
@STEFAN_n00b: w tej chwili AI jest w stanie