Aktywne Wpisy

cukierkowa +21
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
gaz_wieprzowy +36
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

https://pomagam.pl/patrycja_wuwer
@razdwatrzy55: weź jeszcze raz zobacz i porównaj dane odbiorcy i tytuł xD masakra, beka z Ciebie xD
Nie wiem ale wiem XDDDD
Siądzie na d*pie na jakiś czas to odłoży na spłatę.
@razdwatrzy55: yyy apka banku automatycznie?
Jak ma zero taniej jej ogłpsić bankrudztwo, ale nie Lepiej żebrać...
Chyba sam założę zbiurkę jak go tak dobrze ciągnie. :(
Podaż napędza te reklamy...
Ja bym szedł inaczej xD i pozywał FB że wstawia, wstawiał i ciągle wstawia reklamh oszustw... które WIDAĆ od RAZU. Gdzie kilku zatrudnionych pracowników z nieco wyższym IQ na dany regio/język od razu to dostrze... ale nie Google/FB ładuje i zezwala na te reklamy, a nawet JAK się
Abstrahując od samego scamu, czy wśród zetek istnieją kobiety bez problemów psychicznych, które nie chodzą non stop na jakieś terapie?
@jandiabeldrugi: bo ona drogie akcje kupiła, a trzeba tanie akcje kupować
xD xD
@STEFAN_n00b: w tej chwili AI jest w stanie