Aktywne Wpisy

mdfk +84
2.5 roku temu zwolnili mnie z krypto startupu (#androiddev here), płacili dobrze bo $11k/msc ale po tym już miałem troche dość pracy dla innych i postanowiłem pójść all-in i zostać #programista15k na swoim
long-story short, udało się i teraz żyję głównie z moich aplikacji, na screenshocie jedna z nich (slonoise.com), zarabia jakieś $1k+/msc
w szczytowym momencie zarabiałem $8k/m z moich apek, teraz około $2-3k/msc i buduję dalej
zastanawiam
long-story short, udało się i teraz żyję głównie z moich aplikacji, na screenshocie jedna z nich (slonoise.com), zarabia jakieś $1k+/msc
w szczytowym momencie zarabiałem $8k/m z moich apek, teraz około $2-3k/msc i buduję dalej
zastanawiam
źródło: CleanShot 2026-01-03 at 20.17.13@2x
Pobierz
luke-mat +6
Prawda jest taka, że dzisiaj wszyscy zazdrościmy #usa :) (no może oprócz neuropki)
-rządzą całą półkulą
-ich waluta rządzi światem (póki co)
-mają najsilniejszą armię
-mają najlepsza technologię
-płace specjalistów to są tam sky is the limit, w Europie programista osiągnie te kilka tysięcy euro, a tam zwykłe kodoklepacze osiągają po $600k rocznie
-rządzą całą półkulą
-ich waluta rządzi światem (póki co)
-mają najsilniejszą armię
-mają najlepsza technologię
-płace specjalistów to są tam sky is the limit, w Europie programista osiągnie te kilka tysięcy euro, a tam zwykłe kodoklepacze osiągają po $600k rocznie

https://pomagam.pl/patrycja_wuwer
źródło: IMG_4138
PobierzCiekawe czy to prawda czy jakas sciema zeby kase wplacic
@czech_creampie: trzeba byc jeszcze głupszym, zeby jej cokolwiek wpłacac
A tak na serio: laska prowadzi na IG relacje z życia o którym jakieś 99% planety może tylko pomarzyć. I żebrze o datki bo dała się oscamować na Stanowskiego.
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-24 o 11.02.44
PobierzA te współprace 'reklamowe' które ma, z tego co widzę to są dosłownie takie, że każdy może sobie wygenerować kod u producenta i próbować zarabiać na polecaniu produktu.
Więc to po
„Podczas scrollowania Instagrama wyświetliła mi się reklama z wizerunkiem Krzysztofa Stanowskiego reklamującego firmę New Hold, zajmującą się inwestycjami w pary walutowe i towar z pełnym supportem i podpiętą inteligencją AI”
Nie wierzę że to pisze kobieta z instagrama.
źródło: Screenshot_2025-09-24-12-15-36-626_com.android.chrome
PobierzTak, a kasa na to podróżowanie wzięła się z powietrza. Większość Polaków może sobie takim czymś najwyżej pomarzyć.
Natomiast nie widzę na tym profilu niczego, na co nie stać kogoś kto (jak sama twierdzi) pracuje jako kierownik budowy. Tam nie ma nic, co nie jest w zasięgu finansowym zwykłego pracownika w korpo.
Chyba, że wakacje w ciepłym miejscu raz w roku + 3 city breaki w popularnych miejscówkach gdzie idzie naprawdę tanio dotrzeć to taki luksus. Znam