Wpis z mikrobloga

@sokytsinolop:

Podczas scrollowania Instagrama wyświetliła mi się reklama z wizerunkiem Krzysztofa Stanowskiego reklamującego firmę New Hold, zajmującą się inwestycjami w pary walutowe i towar z pełnym supportem i podpiętą inteligencją AI. Chciałam troszkę dorobić, więc podjęłam współpracę z firmą i z osobą podającą się za analityka finansowego - Rafała Jaworskiego. Wydawało się to w pełni profesjonalne – firma wyglądała wiarygodnie, miałam dostać fakturę za usługi i PIT, a na
  • Odpowiedz
@langle: To, że ktoś jej robi zdjęcia w ramach TFP nie znaczy, że jest modelką, tylko, że jest ktoś kto ma aparat i chce robić jej zdjęcia ;). A zdecydowana większość zdjęć na jej profilu to zrobione telefonem fotki.

A te współprace 'reklamowe' które ma, z tego co widzę to są dosłownie takie, że każdy może sobie wygenerować kod u producenta i próbować zarabiać na polecaniu produktu.
Więc to po
  • Odpowiedz
@sokytsinolop:
„Podczas scrollowania Instagrama wyświetliła mi się reklama z wizerunkiem Krzysztofa Stanowskiego reklamującego firmę New Hold, zajmującą się inwestycjami w pary walutowe i towar z pełnym supportem i podpiętą inteligencją AI”
Nie wierzę że to pisze kobieta z instagrama.
  • Odpowiedz
@diarrhoea:

Więc to po prostu dziewczyna, która bawi się w pozowanie (i prędzej to ona płaci fotografowi, niż ktoś płaci jej za pozowanie) i ma niezbyt zasięgowego instagrama

Tak, a kasa na to podróżowanie wzięła się z powietrza. Większość Polaków może sobie takim czymś najwyżej pomarzyć.
  • Odpowiedz
@mamamarcina: Nie wiem skąd ma pieniądze, wiem, że nie z modelingu.
Natomiast nie widzę na tym profilu niczego, na co nie stać kogoś kto (jak sama twierdzi) pracuje jako kierownik budowy. Tam nie ma nic, co nie jest w zasięgu finansowym zwykłego pracownika w korpo.

Chyba, że wakacje w ciepłym miejscu raz w roku + 3 city breaki w popularnych miejscówkach gdzie idzie naprawdę tanio dotrzeć to taki luksus. Znam
  • Odpowiedz