Podczas scrollowania Instagrama wyświetliła mi się reklama z wizerunkiem Krzysztofa Stanowskiego reklamującego firmę New Hold, zajmującą się inwestycjami w pary walutowe i towar z pełnym supportem i podpiętą inteligencją AI. Chciałam troszkę dorobić, więc podjęłam współpracę z firmą i z osobą podającą się za analityka finansowego - Rafała Jaworskiego. Wydawało się to w pełni profesjonalne – firma wyglądała wiarygodnie, miałam dostać fakturę za usługi i PIT, a na
A tak na serio: laska prowadzi na IG relacje z życia o którym jakieś 99% planety może tylko pomarzyć. I żebrze o datki bo dała się oscamować na Stanowskiego.
@langle: To, że ktoś jej robi zdjęcia w ramach TFP nie znaczy, że jest modelką, tylko, że jest ktoś kto ma aparat i chce robić jej zdjęcia ;). A zdecydowana większość zdjęć na jej profilu to zrobione telefonem fotki.
A te współprace 'reklamowe' które ma, z tego co widzę to są dosłownie takie, że każdy może sobie wygenerować kod u producenta i próbować zarabiać na polecaniu produktu. Więc to po
@sokytsinolop: „Podczas scrollowania Instagrama wyświetliła mi się reklama z wizerunkiem Krzysztofa Stanowskiego reklamującego firmę New Hold, zajmującą się inwestycjami w pary walutowe i towar z pełnym supportem i podpiętą inteligencją AI” Nie wierzę że to pisze kobieta z instagrama.
Więc to po prostu dziewczyna, która bawi się w pozowanie (i prędzej to ona płaci fotografowi, niż ktoś płaci jej za pozowanie) i ma niezbyt zasięgowego instagrama
Tak, a kasa na to podróżowanie wzięła się z powietrza. Większość Polaków może sobie takim czymś najwyżej pomarzyć.
@mamamarcina: Nie wiem skąd ma pieniądze, wiem, że nie z modelingu. Natomiast nie widzę na tym profilu niczego, na co nie stać kogoś kto (jak sama twierdzi) pracuje jako kierownik budowy. Tam nie ma nic, co nie jest w zasięgu finansowym zwykłego pracownika w korpo.
Chyba, że wakacje w ciepłym miejscu raz w roku + 3 city breaki w popularnych miejscówkach gdzie idzie naprawdę tanio dotrzeć to taki luksus. Znam
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
https://pomagam.pl/patrycja_wuwer
źródło: IMG_4138
PobierzBiednych znajomych nie ma, ktoś z was może w kilka dni zapożyczyć się u znajomych na prawie 200 tysięcy?
Ciekawe czy to prawda czy jakas sciema zeby kase wplacic
@czech_creampie: trzeba byc jeszcze głupszym, zeby jej cokolwiek wpłacac
A tak na serio: laska prowadzi na IG relacje z życia o którym jakieś 99% planety może tylko pomarzyć. I żebrze o datki bo dała się oscamować na Stanowskiego.
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-24 o 11.02.44
PobierzA te współprace 'reklamowe' które ma, z tego co widzę to są dosłownie takie, że każdy może sobie wygenerować kod u producenta i próbować zarabiać na polecaniu produktu.
Więc to po
„Podczas scrollowania Instagrama wyświetliła mi się reklama z wizerunkiem Krzysztofa Stanowskiego reklamującego firmę New Hold, zajmującą się inwestycjami w pary walutowe i towar z pełnym supportem i podpiętą inteligencją AI”
Nie wierzę że to pisze kobieta z instagrama.
źródło: Screenshot_2025-09-24-12-15-36-626_com.android.chrome
PobierzTak, a kasa na to podróżowanie wzięła się z powietrza. Większość Polaków może sobie takim czymś najwyżej pomarzyć.
Natomiast nie widzę na tym profilu niczego, na co nie stać kogoś kto (jak sama twierdzi) pracuje jako kierownik budowy. Tam nie ma nic, co nie jest w zasięgu finansowym zwykłego pracownika w korpo.
Chyba, że wakacje w ciepłym miejscu raz w roku + 3 city breaki w popularnych miejscówkach gdzie idzie naprawdę tanio dotrzeć to taki luksus. Znam